2777
2789
عنوان

پشه لعنتی😡😫

106 بازدید | 22 پست

تو خواب ناز بودم پشه عوضی اینقد نیشم زد تا بیدار شدم! 😭😭😭

یه شب شوهرم نیستا اینجوری باس نصفه شب از خواب پاشم با نیش این لعنتیا😲

اخه خدا ب چ دلیلی اینارو خلق کرده آخه؟؟😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...

داره بوست میکنه پشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت پشه ها نیشم نمیزنن فک کن حتی اوناهم منو ادم حساب نمیکنن😂😂😂😂😂

تاحالا زنبورم نیشم نزده کلن هیشکی دوسم نداره😂😂😂😂

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
😭😭😭😭😭

چراگریه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تیکه کلامشو گفتی😭😭😭

تیکه کلام کیو؟

هیچوقت پشه ها نیشم نمیزنن فک کن حتی اوناهم منو ادم حساب نمیکنن😂😂😂😂😂 تاحالا زنبورم نیشم نزده کل ...

همین ک حشره ها دوست نداشته باشن بهترین حسنه 😁

زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...

شما رو پشه بی خواب کرد منم ماه

داشتم تو بالکن ماه ونگا میکردم هوا ابری نیس ولی سایه هایی روش بود یه مدت کامل از دیدم رفت 

دارم دنبال ماه میگردم حالا 

عجیبه هوا ابری نیس ولی ماه ونمیبینم 

خدا رو شکر ما فقط اعصاب نداریم !خیلی هاهستن "ذات" ندارن
همسرمو

جدا شدی؟