2777
2789
عنوان

میشه بیاید برنامه روزانه ؟

110 بازدید | 17 پست

یه روز از صبح تا شب چه کارهایی انجام میدید ؟چقدر از کاراهاتون برای خودتونه .چقدر به خودتون اهمیت میدید؟چقدر از تنهایی هاتونو با گوشی موبایل پر میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلاس داشته باشم کلاس

بعضی روزا باشگاه

تمرین ساز

کارهای خونه

موبایل هم که همیشه هست بین کارها😅

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

برنامه معمولی منبه غیر از آخر هفته ها اینه 

صبحانه درست کردن و ریخت و پاش دیشب رو.جمع کردن

ورزش 

ناهار درست کردن

خواب بعد از ظهر

گردش و پیاده روی یا فیلم دیدن

شام درست کردن

کتاب 

خواب

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چه خوبه به نظرم.من هیچ کاری برای شخص خودم انجام نمیدم

اره خوبه ولی منم از اون ور بوم افتادم.برای پسرم کم وقت میزارم به نظرم😓

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه