2777
2789
عنوان

میشه بیاید برنامه روزانه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 17 پست
برنامه معمولی منبه غیر از آخر هفته ها اینه  صبحانه درست کردن و ریخت و پاش دیشب رو.جمع کردن ور ...

هییببیبی ، خیلی دلم خواست

من که کل روز بچه داری میکنم ، به عنوان استراحت هم اگه شد شام و نهار میپزم و ظرف می شورم ، چی بشه یکم گوشی دستم بگیرم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هییببیبی ، خیلی دلم خواست من که کل روز بچه داری میکنم ، به عنوان استراحت هم اگه شد شام و نهار میپزم ...

بزرگتر میشه راحت تر میشی منم در طول سال تحصیلی باید برای درس و.مشق پسرم یکی دو ساعت اختصاص بدم 

الانم صبح ها نیم ساعت باهاش موسیقی کار میکنم 

شبها قبل از خواب هم یه ساعتی بازی و کتاب قصه خوندن داریم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر میشه راحت تر میشی منم در طول سال تحصیلی باید برای درس و.مشق پسرم یکی دو ساعت اختصاص بدم  ...

می دونم ولی یکم سخته ، آخه من دوتا دارم ، فرصت نفس کشیدن نمیدن ، تا کوچیکه یکم از آب و گل در بیاد یکی دو سال دیگه طول می کشه

منم قبل از بچه داری برنامم شبیه شما بود ،فدای سرشون ولی بعضی وقتا دلم می گیره یاد اون موقع میفتم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم