2777
2789

داداش ناتنی م دختره پولدار تک فرزند گرفت

فکر کرد زرنگی کرده 

یماه بعده ازدواج فهمید دختره مریضه 

نگو‌‌ اونا زرنگی کردن بیماری بچشون از داداشم قایم کردن 

😂😂😂

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

نظر من اینه بری دختر بالاتر از خودت بگیری بهتره تا پایین‌تر، ما گرفتیم فوقالعاده از لحاظ مال پایین و ...

چی بگم دخترای بالاترم اغلب یا نمیان یا بیان منت میزارن الان یه دخترا مثلا از شهر بزرگ اومد دانشگاه ما ما شهرستانیم همش مسخره میکنه کل پسرامون رو مسخره میکنه من هیچی هیچوقت بهش نگفتم ولی هر اتفاقی میوفته اول از همه شهری که دانشجوییم توش رو مسخره میکنه  به زودی میره از اینجا ولی باز خیلی سخته تحملش به نظرم همشهری بودن هزار برابر مهمتره از این پولدار و فقیر بودن   فرهنگ ما جوریه که کاری با پول داشتن و تحصیلات دختر نداریم خیلی بیشتر پاک و باحیا بودن دختر برامون مهمه آروم و مودب بودنش حرف گوش کن بودنش خانواده اش بچه طلاق نباشه پدر مادرش معتاد و اینا نباشن آدمای خوبی باشن  سن کم باشه دختر  و اینا  خیلی بده مثلا برامون یکی سلیطه باشه صداش بلند باشی الکی هر هر بخنده پول پرست باشه ندید بدید باشه اینا 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش ناتنی م دختره پولدار تک فرزند گرفتفکر کرد زرنگی کرده یماه بعده ازدواج فهمید دختره مریضه نگو‌‌ ...

آخی مریضی دختره چی بود ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

برادرشوهرم دختر فقیر گرفته خیلییییی پشیمونه توهین نمیکنم اما فرهنگش خیلی پایینه والان باهمه قطع رابطه کرده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خوشبخت تر تر ترشی عزیزم ❤️❤️😍

مرسی فداتشم همچین شما انشالله 😍😍😍❤️❤️❤️

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من وضعیت مالی پدرم ضعیف بود ولی با آبرو بود قیافه ام هم زیادی زیبا نیستم همه ی دخترای فامیل کوچکتر ا ...

عزیزم میشه بگی چند سالگی ازدواج کردی?

منم تقریبا تو شرایط شمام و ی مورد ١٠ سال بزرگتر و شرکت نفتی معرفی شده بهم ولی میترسم از اختلاف طبقاتی

شما راضی هستی? سختت نبود?

به عنوان یه خواهر اصلا دوست ندارم برادرم از خانواده سطح پایین تر زن بگیره مگه اینکه ذات اون دختر چشم ...

من به چشم دیدم متاسفانه،

البته هم برای دختر صدق میکنه هم پسر.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

زنداییم باباش راننده بابا بزرگم بود خانواده به شدت سطح پایین بابا بزرگم جهاز و سیسمونی کامل خرید براش الان بابابزرگم سکته کرده واسه حموم محتاجه نمیزاره داییم بیاد ببرتش حموم

یا نمیزاره داییمیه نون واسه خونه مامان بزرگم بگیره

کلا برین دنبال دختر و پسر چشم ودل سیر و هم سطح خودتون