2777
2789
عنوان

دیروز داداشم ب شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 123 پست

باید میگفتی باز خوبه من ی عقل و شعوری دارم خدا به داد اونی برسه که با تو زندگی میکنه 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب حرف کسی خودتوزجرنده تمام ادما یه عیبایی دارن بی عیب فقط خداست.اعتمادبنفستوازدست نده ب همسرت نگوببرن دکتریاحی نگوصورتم لکی واینا.اگرم دکتررفتی بدون اینکه همسرت بفهمه بروچون اونم زوم میشه روی لک هات.خودت توی خونه هرروزماست ترش بذارعالیه.

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن

من قیافم بده 

ولی هیکلم نه 

مخصوصا بعد دو تا زایمان بدنم خیلی تیره شده مخصوصا نواحی ...‌ پوست باسنمم خیلی داغون شده کلا پوست بدنم داغونه بازوهام پر از جوش و ... منم خیلی حسرت کسایی که خوش اندام هستن میخورم ولی چه میشه کرد...

عزیزم یه سری به نمایندگی طب اسلامی شهرتون بزن البته معتبر باشه شاید داروهاش بتونه کمکت کنه

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸