2777
2789
عنوان

دیروز داداشم ب شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 123 پست
اشتباه نوشتم  قیافم خوبه بد نیس  هیکلم داغونه پوستم خوب نیس

نه اینکه همه انجلینا هستن بابا ول کنین تورو خدا ؛در ضمن ادم اگه بخاد اندامشو میتونه بهتر بکنه فقط اراده داشته باش واس تیرگی اندامتم لیزر برو پولاتو جمع کن کلی روشن میشه اون قسمتا

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قیافم بده  ولی هیکلم نه  مخصوصا بعد دو تا زایمان بدنم خیلی تیره شده مخصوصا نواحی ...‌ ...

اااااااااااااااوف.منم خیلی خوش هیکل بودم،اما با تعریفای ک هیچوق شوهرم در موردم نکرد خودم رو بدریختترین زن دنیا میدونم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
هممون اونجا بودیم خانوادگی. خررررد شدم 

خرد نشدی عزیزم

خرد اون کسی هست که فرق مزاح با توهین رو نمیدونه

برادرت دلش نمیخواسته شما رو اذیت کنه

هیچ ادم سالمی میل نداره دیگری رو اذیت کنه

شما باید روی عزت نفس خودت کار کنی

ان شالله لک پوستت رفع میشه ولی باور کن اونایی که دوستت دارند بخاطر پوستت نیست که صاف باشه یا نباشه

بخاطر رفتار و شخصیتت هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

شوهرم خیلی حساسه،و برادرم بدترین کار رو بام کرد،گف عصر نوبت بگیر با هم بریم دکتر.ارومیه ایم و بیشتر ...

عزیزم ارومیه ی دکتر خوب بود چندماه وقت میده دوستم رفت کلا صورتش ۱۸۰ درجه فرق کرد پر جوش اونم از جوشای سفت و بزگ ک چند ماه طول میکشه بره جاشم میمونه

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!
عزیزم یه سری به نمایندگی طب اسلامی شهرتون بزن البته معتبر باشه شاید داروهاش بتونه کمکت کنه

دارو گیاهی اعجاز ک از شاگردان حکیم خیراندیش رفتم،نشدددددد

عزیزم کرم لایه بردارفائزه خیلی خوبه ولی مادام العمربایداستفاده کنی خالم میزنه خیلیم راضیه چندین ساله ...

این پدرصورتودرمیاره کافیه یه مدت دیگه نزنه صورتش بدترمیشه ولک هاباشدت زیادی برمیگردن

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عزیزم حرف های اطراف یان از سطح شعورشون هس  خودت رو ناراحت نکن کبد رو تقویت کن و هفته ای چن ...

ممنونم بابت راهنماییت

عزیزم مشکل لک و خال درونیه بجای رفتن پیش دکتر پوست برو یه متخصص داخلی یا پیش طب سنتی یا کبدتو بررسی کنن گلم.کبد سالم =پوست سالم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
برادرتون بچگی کرده همسرتونم شما رو دیده و پسندیده ... پس بنظرش شما خوشگل هستین . اعتماد بنفستون از ...

30تا خال فقط رو پوست  صورت ی زن چیز کمی نیستاااااااااا...شایدم بیشتر..