2777
2789
عنوان

دیروز داداشم ب شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 123 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارایشگر هستم . یخانمی یبار، اومدبه ارایشگاهم خیلی زیبا بود بایه بچه شاید چهارماهه بعد موهاشا رنگ کردم رفتیم سرشا بشورم اب ریخت بصورتش . انگاری یه لایه از صورتش ریخت محبور شد کل صورتشا بشوره بنده خدا یه جای یرنگ تو صورتش نبود میگفت من پنکگ سنگی میزنم از اون قرمزا بودها . قدیمیا . گفت پنج ساله ازدواج کردم نزاشتم شوهرم بفهمه اینقدر لک داذم و برای من جای خیلی تعجب بود . میگفت شوهرم فقط رو پوست صورت حساسه . و منم بدترین نوع پوستا دارم. پراز لک و جای جوش و ککمک . البته نمیدونم خداییش پوسته خوبی داشت میگفت دهساله یه ثانیه هم بدونه کرم پودرو پنکگ سنگی نبودم .. حالا شماهم برا موقعی ک میزی مهمونی یا درماکول  بزن یا همین پنکگا ک با پد خیس میزنن . که کسی فوضولیتا نکنه

من کل اعتماد بنفسم از دس دادم،مخصوصا ک شوهرم ب خوشگلی خیلی حساسه

عزیزم با آرایش بپوشونش راحتتر از این؟ اگع اینقد رو اعتماد بنفست اثر میذاره و شوهرت رو خوشگلی حساسه همیشه آرایش داشته باش و کاورش کن

باید میگفتی باز خوبه من ی عقل و شعوری دارم خدا به داد اونی برسه که با تو زندگی میکنه 

هیچی نگفتم فقط بغض داشت گلومو میترکوند،بدش اومد از دلم در بیاره،اما شیشه ای ک شکس دیگ شکس

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

برادرتون بچگی کرده

همسرتونم شما رو دیده و پسندیده ... پس بنظرش شما خوشگل هستین .

اعتماد بنفستون از هرچیز دیگه ای مهم تره. 

زن با اعتماد بنفس زیباتره.

سعی کنین افکارتونو از اینکه اینا چیه و پوستم اینطور شد و اونطور شد خلاص کنید. 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

اگه  زن داره خودتم یه تیکه به زنش بنداز

الان زن اون نشسته یه گوشه ماستشو میخوره ، چکار اون دارید ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
عزیزم ب حرف کسی خودتوزجرنده تمام ادما یه عیبایی دارن بی عیب فقط خداست.اعتمادبنفستوازدست نده ب همسرت ...

شوهرم خیلی حساسه،و برادرم بدترین کار رو بام کرد،گف عصر نوبت بگیر با هم بریم دکتر.ارومیه ایم و بیشتر دکترا رو رفتم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

زیبایی یه چیز نسبیه در نظر هرکسی متفاوته.شوهر تون شما را پسندیده و در نظرش زیبا وجذاب هستین به بقیه هم ربطی نداره .یکمی رو اعتماد بنفست کار کن و دکتر برو ازمایش بده.مشکلات کبدی خیلی تو رنگ پوست اثرمیزاره