2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔👩‍🦯🗣️💔

139 بازدید | 18 پست

خدایا کمکم کن

یا ضامن آهو 

یا قمر بنی هاشم 

یا مهدی ادرکنی ادرکنی😭چرا صدام نمیشنوی من تنهام 

چرا دستمو نمیگیری قبول گنهکارم شما دست منو بگیرید😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته حالم بده🙂🙂💔😅 

اماممم رضا تورو ب اسم قشنگت قسم توروخدا بزار فراموشش کنم  اسمش هم شبیه توعه 🙂💔 

خدایا چرا منو نمیبینی ایی خدا بدبختی کم بود اینم روش:))))))❤️‍🩹

درمورد کنکور و اینکه چیزی ک میخوام قبول نمیشم

عیبی نداره 

تو برای هر رشته رو آوردن تا آخر وقت داری 

فقط فرهنگیان نمیشه . وگرنه سنت هرچیم باشه میتونی قبول شی هرچی خواستی پس غصه نخور

منمممم میرم یازدهم امتحان شهریور دارم ریاضی متاسفانه شرایط رفتن ندارم نمدونم چی میشه😭💔 

مامانم فردا دکتر داره عمل داره تهراننن کسی منو نمیبره از طرفی دارم نابود میشم قلبم درد میکنه استرس دارم خدایا🙂🥺😭💔

منم دلم گرفته حالم بده🙂🙂💔😅 اماممم رضا تورو ب اسم قشنگت قسم توروخدا بزار فراموشش کنم اسمش هم شبی ...

فراموش میشه مطمئن باش منم یه روزی مثل تو فکر میکردم تا آخر عمر تو ذهنم میمونه هستا ولی ن مثل قبلا ب چشم یچیز بی اهمیت ک سر سالی ماهی یک بار یادش بیوفتی و بیخیال بشی

عیبی نداره تو برای هر رشته رو آوردن تا آخر وقت داری فقط فرهنگیان نمیشه . وگرنه سنت هرچیم باشه میتونی ...

همین ک نمیتونم یک سال دیگ بخونم😭ترمیم معدل و اینا و اینکه از پایه ضعیفم..

منمممم میرم یازدهم امتحان شهریور دارم ریاضی متاسفانه شرایط رفتن ندارم نمدونم چی میشه😭💔 مامانم فردا ...

آخی عزیزم🥺💔ان شاالله مامانت زودی خوب بشه بسلامتی برگرده ❤️

دعا میکنم بتونی بری امتحانت رو بدی🥺❤️

موفق باشی دورت بگردم بخون جا نزن لطفا بخونن:)))))

چشم 🥺❤️عشقین شماها 

تو هم غصه نخور عزیزم منم روزی یکیو خیلی دوست داشتم خیلی ب یادش بودم اما گذشت تا چهل روز خیلی خیلی اذیت شدم شب و روز اما هر چقد ک گذشت برام کم رنگ تر شد