2777
2789
عنوان

حالم از ادمای ادایی بهم میخوره

583 بازدید | 57 پست

منطورم کسایی که مثلا میان میگن دختری که فلاننننن خطوچشمو میزنه چیپه (اسم یه خط چشم تقریبا معمولی رو به ارزنو میگن مثلا حالا هرچقدرم کیفیتش خوب باشه)

یا مثلا میان مینویسن  ولی دختری که خط چشم برند چوس انتالیا بزنه>>>(۴ میلیون پولشه)

بابا جمع کنیر نصف مردم پول ندارن دلقک بازیا چیه درمیارید ا  خکدتون

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا 

یا اینا که میگن ما که از فلان منطقه شهر خرید نمی‌کنیم فقط فلان جاااا( بالای شهر) بعد دقیقا همون جنسو پایین شهر داره ها با قیمت نصف و کیفیت بهتر  نمیدونم تو پاوه آدم کردن کی شد افتخار 

تاپیک منو گزارش کنید توروخدا بحث ابروم وسطه ممنون

ب نی نی یار بگو تاپیک روبترکونه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

بعد میرن نون و رب شون رو میزنن😂

انقد تو اینستا از این پستا میسازن حالم بهم خورد والا

چرا عروسک های بیتلی رو نمیخزید بعد قیمت گذاشته ده میلیون

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

باشه میگم بهش

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

واقعا همینه موافقم باهات

یا مثلا فامیلا ما خودشون هیچی نیستن

میگن فلانی باباش ۲۰۶ گرفته براش با ی لحن طعنه امیز ب من ک ن گواهینامه دارم ن ماشین🤣🤣🤣

حالا خودشون هیچی نیستناااا

یا میگن وای لباس عروس فلانی قشنگ بود

یا خالم میگه وای خواهر زاده فلانی چ تیپی میزنه😐😐

هی میخوان احساس ناکافی بودن بهم بدن

منم قطع ارتباط کردم بااهاشون

حالم خیلی بهتره رو خودم دارم کار میکنم از ادم تاکسیکم دورم😂

اینا ادایی نیستن اینا پیک مین اه

ادایین

مردم فقط به برند بوون لوازم ارایششون اهمیت میدن جدیدا نمیدونم چه مدلشه

دحتزه پاشده گرم پودر نارس خریده ۴ قسطه داره پولشو میده

مگه مجبوری اخه

مهم کیفیتشه

واقعا همینه موافقم باهاتیا مثلا فامیلا ما خودشون هیچی نیستنمیگن فلانی باباش ۲۰۶ گرفته براش با ی لحن ...

دیوانن باوا

ادایینمردم فقط به برند بوون لوازم ارایششون اهمیت میدن جدیدا نمیدونم چه مدلشهدحتزه پاشده گرم پودر نار ...

جدیییی

اونجوری که کرم پودره ازقسطه زودترتموم میشه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️