2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست
آخه زشته بره شب خونه دیگرون بمونه وقتی منم تو همون شهرم. نمیشه من بمونم خونه پسر عموش تا الان

چرا خب توام نموندی اونجا 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
آخه زشته بره شب خونه دیگرون بمونه وقتی منم تو همون شهرم. نمیشه من بمونم خونه پسر عموش تا الان

اصلا هم زشت نیست تازه فامیلهای خودش هستن خودش بدوخوبش را بهترمیدونه

خونه خودتون که اونجا نیست 

تو.هم خب باید بری خونه پدرمادرت 

با گیرها وفکرای الکی خودتو اذیت نکن توهم با خانواده خودت خوش بگذرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اينكه نمياد خونه بابات ميگي كاش ازدواج نكرده بودي؟ 

واقعا كاش ازدواج نكرده بودي ازدواج كردن چسبيدن به هم نيست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بنظرتون همسرش خونه پسرعموش مونده وایشون تنها برگشتن مشکل نیست،یعنی چی خوش باشه ؟؟

بخدا خسته شدم دیشب ک یکم باش حرف میزدم هی میگفت کم حرف بزن بعد خودش با مردا اینقد حرف میزنه و ورق بازی میکنه

دلم محبت میخواد و کلمات عاشقانه ولی اون بعضی وقتا بی احترامی میکنه

به نظر من هیچ اشکالی نداره،تو هم با خانوادت خوش بگذرون ،کلا اصلا خوبه بعضی وقتا زن و شوهر یکم از هم دور باشن،کارت گیر دادن نباشه

ببین یه مثال میزنم من به همسرم اجازه میدم بعضی وقتا مسافرت مجردی بره با دوستاش منم بعضی وقتا میرم،ولی زنداداشم اینا اجازه نمیدن

فکر میکنی چی میشه ،هیچی قایمکی میبرن الکی میگن داریم می ریم برا کار....خلاصه یه دروغی میگن

من از یکی از دوستام که تو زندگیش موفق بوده یاد گرفتم بدترین کار اینه که اینجور مواقع باهاش بحث کنی و ناراحت باشی 

بهترین تنبیه اینه که مثل خودش باهاش رفتار کنی و اصلا به روی خودت نیاری

خلافم نکنه کارش خیلی زشت بوده

خب عزیزم اگه ادم سالمی باشه کجاش زشته خب اونم میخواد یکم برا خودش باشه زنم زیاد بچسبه ب مرد اونم زده میشه ممکنه بگه حالا ک اعتماد نداره بهم منم فلان کارو میکنم ولی مردی ک کرم داره دور مشروب و مواد زن بازه فرق داره اونو باید گرفت توو مشت

وقتی خونه پدرش هست چراباید بمونه 

پس اين خانم هم داره خونه پدرشو به كنار همسرش بودن ترجيح ميده!

نميشه همه مطابق ميل ما رفتار كنند كه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بخاطر اينكه نمياد خونه بابات ميگي كاش ازدواج نكرده بودي؟  واقعا كاش ازدواج نكرده بودي ازدواج ك ...

چون مشکل بارداری داره آزو اسپرم بود و من ب خاطر اون و بچه دارشدن درد تحمل میکردم و اون یبارم بم محبت نکرد چون شب قبل اینکه برم عمل تخمک کشی ازم رابطه میخواست چون نمیتونستم عصبی شد چون بش گفته بودم ب کسی نگو اسپرمت صفر ب همه گفت الان خانوما ب من میگن میخوای بچه بکاری از شوهرت اسپرم میگیرن

ولی شوهرم اصلا براش مهم نیست بقیه چی میگن

وقتی خونه پدرش هست چراباید بمونه 

عزیز من چه اشکالی داره یه شب آسمون ک به زمین نمیاد 

میتونست باشه خوش بگذرونن باهم صبح برگردن 

اینکه بیشتر شوهرشو تنها گذاشته برگشته به نظرم کار خوبی نکرده

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون