2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست

توهم برو خونه دخترعموت شب بمون😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر...اگه همو دوست دارید با هم مشکل ندارید.ما هم میریم شهرستان هر کی به کار خودش میرسه.اون پیش مامانش میخابه منم پیش مامانم....از این چند روز لذت ببرید باز خونه خودتون کنارهمید

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

غصه نخور

شوهر منم همینجوریه

بیخیال الکی خودتو حرص نده

منم میرم شهرستان خونه بابام هر ماهی ۱ بار اون شب میره خون فامیل خودش شب هم نمیاد

اوایل خیلی عصبی میشدم الان فهمیدم انجوری فقط خود عذاب میکشم

عزیزم توام اینجا خوش باش نه اینکه ولش کنی نه پیگیری باش ولی زیاد گیر نده 

جاهایی ک امکان داره توام برو باهاش بمون چی مشه عزیزم رفتین خوش بگذرونین دیگ

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
بنظرتون همسرش خونه پسرعموش مونده وایشون تنها برگشتن مشکل نیست،یعنی چی خوش باشه ؟؟

خب میتونست اینم یه شب و بمونه 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

تو هم با خانوادت بمون حالشو ببر ، من برعکس تو هستم از خدامه دو روز تنها باسم ، بیخیال بابا سخت نگیر تا وقتی خونه اقوامشی تو هم حال کن بگو بخند دوست داشتی بمون پیشش دوست هم نداشتی اخر شب برگرد

والا ما از روزی که میایم شهرستان تاوقتی میریم هرکی واسه خودش خوش میگذرونه شوهرم همش بادوستاشه و خانوادش منم باخانوادمم خیلی هم خوبه چراانقد سخت میگیرین بعضی هاتون بیچاره شوهرت😐

اتفاقا بزار چند روز آزاد باشه توهم برو خونه دخترخاله ای دخترعمویی کسایی که باهاشون صمیمی هستین بزار یکم دلش تنگ شه واست

درکت میکنم و میدونم سخته ولی شوهرت وقتی ببینه بهش  نچسبیدی و تو هم تفریح میکنی حسودیش میشه و  بیشتر حواسش بهت هست