2777
2789
عنوان

بچه ها بچم از دختر تبدیل شد به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20945 بازدید | 97 پست
من هفته ۱۲ رفتم گفت پسر ولی زیاد به کسی نگفتم الان هفته ۱۸ ام بازم گفت پسر حالا که مطمئن شدم دیگه دا ...

بخدا بچه خواهرم پسره انقدر شیرین و دوسش دارم 

منتهی من اسمم انتخاب کرده بودم

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنین بچه سالم و صالح باشه 

چه دختر چه پسر 

ان شاءالله بچه های مریض هم شفا بگیرن هر چند الآنم فرشته ای هستن باعث میشن پدر مادرشون بدون حساب وارد بهشت بشن.

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘
بچه ها من بچه سومم باردارم ،دوتا اولی دخترن، اگه این هم دختر بشه از ناراحتی سکته میزنم و اگه پسر بشه ...

ای جان انشالله خدا یه پسر سالم بهت بده ،،باید اگه حتمن پسر دوست داشتی میرفتی تعیین جنسیت یا ای وی اف

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
آره واقعا باید صالح باشه عمع من دختر بود ولی ی تفم به مادربزرگم نمینداخت ولی عموم تو پیری مامانبزرگم ...

دقیقا پدر منم همینطور

مامان بزرگمو حمام میکنه موهاشو شونه میکنه... بابابزرگ خدابیامرزمو مای بیبی میکرد.... دوتا عمه هام در حد تمیز کردن خونه کمک میکنن فقط...

منم دختر بخاطر موهای بلند و پیراهن و اینا دوس دارم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

منم سونو ان تی گف پسر. همه ذوق کردن چون مامانم چاارتا دختر داره همه ذوق کردن من پسر اوردم سونو دومی رفتم گف دختره عین چی پنچر شدن واسه اینکه از دختر بودن بچم ناراحت شدن منم کلی ازشون ناراحت شدم هرکی میدید میگف اشکال نداره حالا ایشاا...  بعدی پسر میشه.کلی گریم میگرف اینجوری میگفتن. اخه مگه دختر بده ک اینجوری میگن

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ممنون دعا کن پسری سلام و صالح باشه ،خیلی خوشحال میشم

ان شالله خدا بهت یه اقای کوچولوی سالم و صالح بده ،ادم دلش میخاد از هر دوجنس داشته باشه ،اما از نظر من دختر خیلی خوبه من بچه اولم دختره ۵ سالشه تو این حاملگیم که اولاش ویار داشتم حالم بد بود بخدا اینقدر بهم رسیدگی میکرد واسم میوه می اورد موهامو شونه میزد .خدا روشکر دومی ام دختره

😘
ان شالله خدا بهت یه اقای کوچولوی سالم و صالح بده ،ادم دلش میخاد از هر دوجنس داشته باشه ،اما از نظر م ...

خداروشکر... 😐

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من