2777
2789
عنوان

بچه ها بچم از دختر تبدیل شد به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20945 بازدید | 97 پست

انومالی دقیقتر بین بقیه سونوها.بچه ها اصلا واسه جنسیت خودتونو ناراحت نکنید چون بعدش که دنیا اومد و مهرش اومد توی دلتون خیلی عذاب وجدان میگیرین واسه قبلش.انشاالله که خدا به هر کی بچه میده سالم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بچه خواهرم پسره انقدر شیرین و دوسش دارم  منتهی من اسمم انتخاب کرده بودم

خب حالا که چیزی نشده یه اسم خوشگل پسرونه انتخاب کن

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

من غربالگری رفتم پیش دکتر شاکری پاستورنو که مثلا معروفه به اینکه جنسیت بچه رو سریع و درست میگه ،هفته ۱۲ گفت بچت پسره صددرصد، گفتم مطمئنی؟؟؟؟ گفت اره حتی صدامم ضبط کن و برو سیسمونیتو بگیر ،منم رفتم کلی چیز میز خریدم ،برای آنومالی رفتم گفت عهههه دختر شد کههه !!!! منم شوکه شدم ،کلی خرید کردم اسم انتخاب کردم و .... خدا لعنتش کنه این دکتر شاکری رو ،نفر قبل منم اشتباه گفته بود و داشت کلی اشک میریخت ، فقط دنبال پوله،  خداروشکر الان دخترم پیشم خابیده خیلی ام دوسش دارم 😍

منم ان تی اول رفتم گفت دختر. ان تی دوم گفت پسر. شوهرم گفت دو هفته دیگه بریم ی سونوی دیگه ی جای دیگه. گفت نود پسر. شوهرم بازم گفت یه ماه دیگه میریم سونو. نمیدونید چقدر خوشحال بود.

یعنی کشته منو این مرد.ولی من موقع اقدامم میدونستم کی هست میگفتم صد در صد دختره. 

آدمها از پیری نمی میرند، آدمها زمانی میمیرند که از همه چیز خسته میشن.
امثال شماها افتخار میکنن دیگه وگرنه بچه بچه اس چه فرقی می‌کنه دختر پسر

من گفتم افتخار کردم؟؟؟قابل توجه ات ک من خودم سه تا دختر دارم عین گل.یه تار موشون رو با صدتا پسر عوض نمیکنم!!! دوباره کامنتمو بخون😐