2777
2789
عنوان

بچه ها بچم از دختر تبدیل شد به پسر

20945 بازدید | 97 پست

خانوما من تو غربالگری اولیه ضربان نی نی 165بود 

14ماهگی داخل مطب دکتر سونو دادم بالای فیلم زده بود جنسیت دختر 

منم از ذوقم به همههه گفتم 

پنجشنبه رفتم آنومالی گفت 21هفته هستی 

منم مطمئن که نی نی دختره اصلا نپرسیدم یهو گفت بچه پسرم هست 

انقدر گریه کردم که دکتر دلش سوخت گفت حالا اولیه انشالله بعدی دختر میشه 

بنظرتون درست گفته؟یه حسی بهم میگه اشتباه کرده 

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه قدر سخت،،منکه هردو بارداریام نی نیامو درست گفت ،،ولی از خدا بخواه هرچی هست سالم باشه،،منکه پسر ندارم ولی پسر هم شیرینه 

اطرافیان درچنین شرایطی میگن اول گفته دختره کسی چشش نکمه

چون من بارداری دومم کلا با اولی حالاتم فرق میکرد و همه میگفتن ایندفعه بچت پسره ولی خودم گفتم دختره میگفتن الکی میگی !!!!!!

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

من هفته ۱۲ رفتم گفت پسر ولی زیاد به کسی نگفتم الان هفته ۱۸ ام بازم گفت پسر حالا که مطمئن شدم دیگه دارم به همه میگم😃اما عزیزم حالا اشکالیم نداره پسر با دختر چه فرقی داره اخه خودتو ناراحت نکن پسر هم خیلی خوبه❤

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
وای چه قدر سخت،،منکه هردو بارداریام نی نیامو درست گفت ،،ولی از خدا بخواه هرچی هست سالم باشه،،منکه پس ...

برا من اینجوریه این بارداریم با اولی زمین تا اسمون فرق داره ،همه میگفتت صد درصد بچه ام پسره اما تا حالا ۳ بار رفتم سونو گفتن دختره ،هنوزم باورشون نشده منتظرن بچه بدنیا بیاد تا باور کنن دختره همه اصلا به قیافت نمیخوره دخترباشخ

😘