الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی میگی عزیزم دوهفته کامل بیمارستان پیشش بودم الانم یه هفتس خونمه باید تا ۴۰ روز خونم باشه به غیر از ...
خب عزیزم باید مشکل رو به خواهرات ربط میدادی نه به. بابات خدا رو هزار مرتبه شکر کن که سایه ش بالای سرته آرزومه فقط یبار دیگه بابام بغلم کنه به پاش بیوفتم دست و پاشو ببوسم همیشه دلخوشیم اینه که بابام ازم راضی بود .میدونم تحت فشاری ولی قدر باباتو بدون و به حرمتش تحمل کن بزار همیشه وجدانت راحت باشه شاید خواهرات دلشون از سنگه و بی خیالن ولی خب در مورد همسرتون بهش حق میدم ولی بهش بگو اگه بابای تو هم بود انتظار داشتی شرایطو درک کنم و هواشو داشته باشم
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
خب عزیزم باید مشکل رو به خواهرات ربط میدادی نه به. بابات خدا رو هزار مرتبه شکر کن که سایه ش بالای سر ...
من وجدانم راضیه چون همیشه فقط خودم بودم که مراقبت کردم از پدرو مادرم هرکدوم مشکلی داشته باشن بدون منت میرم انجام میدم الانم اینجا درددل کردم نمیدونم چرا شما فکر میکنی پدرمو انداختم تو یه اتاق تاریک و نمور و دارم بهش بی احترامی میکنم ، تا یجا تنها میشم گریه میکنم که یکم سبک شم ، خواهرامم همیشه تو همه مشکلات میگن به ماربطی نداره منم دیگه اینبار حرفی نزدم که شمام وظیفتونه نگهدارین چون میدونم اگه هم پدرم بره اونجا ازش درست مراقبت نمیکنن
یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
من بزرگترین مشکلم کارای خودمن خودم با دست خودم زندگیمو نابود کردم ۲۲ دوسالمه ولی بزرگ ترین اشتباهاتو کردم قابل جبران نیست الان دارم مغزمو میخورم ک خدایا موقع اون کارا عقلم کجا بود درد اینه نمیتونی ب کسی بگی چون مقصر صد درصد خودمم بچه ها از ته دلم پشیمونم خیلییییییییی کاش میشد ب آدما ثابت کرد ک من اون آدم سابق نیستم و پشیمونم ولی نمیشه خیلیییی با خودممم درگیرم
تو رو خدا تو زندگیتون ب هیچ کس ب هیچ کس جز خودت و خدا اعتماد نکن ضربه از کسای میخوری ک فکرشم نمیکنی ....ضربه زیاد خوردم از نزدیکترین ها