2777
2789
چی میگی عزیزم دوهفته کامل بیمارستان پیشش بودم الانم یه هفتس خونمه باید تا ۴۰ روز خونم باشه به غیر از ...

عزیز بنظرم اتفاقا تو زرنگ نیستی اونا زرنگ هستن

تماس بگیر باهاشون با روی خوش بگو یک هفته اینجا بوده یک هفته خونه تو هفته بعد خونه اون یکی خواهر باشه

بگو باید مراقب همسر و بچه هات هم باشی

وسواس اولش بر چه اساس کلا به وجود میاد عزیزم؟چجوری وسواسی شدی

از وقتی یادم میاد مامانمو و مادربزرگمم همینطورین 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز بنظرم اتفاقا تو زرنگ نیستی اونا زرنگ هستن تماس بگیر باهاشون با روی خوش بگو یک هفته اینجا بوده ...

زنگ زدم گفتم بیاین سربزنین دورش خالی نمونه گناه داره بخدا بابام همش گریه میکنه میگه فقط تو به فکرم هستی خواهرام دیروز رفتن شمال😞

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
یعنی وسواس ارثیه به نظرم برای تمیزیو اینا خوبه همیشه خونت تمیزه و همه جا مرتب

نمیدونم والا 

اوناش اره ولی یچیزاییش اذیت میکنه مثلا اینکه برای دست شستن به قول شوهرم  دستامو غسل میدم  🙁 خیلییییی میشورم همش فکر میکنم بازم کثیفه اگه یکی مثل خودم نباشه عذاب میکشم دست به هرجا بزنه فکر میکنم کثیف شده وسایلام ، دیشب همه خوابیدن کلی گریه کردم موندم بعدش چجوری همه چیزو بشورم 😭

شوهرت چکارمیکنه؟ اذیت نمیشه

شوهرمم از بقیه مردا تمیزتره شاید چون پسرخالمه اونم یکمی داره 😐 ولی میگه تو خیلی وسواسی 

خوب پس خوبه😁

😢

دکتر نرفتی؟ درمان داره حتما 

نه نرفتم اتفاقا سر این ماجرا انقدر اذیت شدم تصمیم گرفتم برم جایی مهمونی و مسافرت برمم بهم سخت میگذره🥺