2777
2789
خودتو جذاب کن حس خودتو نسبت به خودت مثبت کن حال دل خودتو خوب کن اونم جذبت میشه

چجوری کنم توبگو چجوری حال دلمو خوب کنم بادوتا بچه شیر به شیر آخه

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
پدرمو از بیمارستان اوردم خونه خودم چون مامانم ارتروز داره تا ۴۰ روز باید بمونه خونم منم وسواس دارم پ ...

دلم لرزید و اشکم در اومد اگه بدترین پدر باشه این حرفت خیلی بد بود روزایی رو بیاد بیار ک ده بار خیس میردی و همه جا رو بهم میریختی  شب و روز براشون نمیزاشتی خدا کنه هیچ پدر مادری محتاج فرزند نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم لرزید و اشکم در اومد اگه بدترین پدر باشه این حرفت خیلی بد بود روزایی رو بیاد بیار ک ده بار خیس م ...

چی میگی عزیزم دوهفته کامل بیمارستان پیشش بودم الانم یه هفتس خونمه باید تا ۴۰ روز خونم باشه به غیر از من دوتا دختر دیگه داره که تو اون دوهفته که بیمارستان بود یه دفعه روز اول اومدن عیادت دیگه نیومدن درصورتی که پدرم بیشتر به اونا رسیده همیشه میگه تو زرنگی از پس خودت برمیای منم دوتا بچه دارم که تو این سه هفته به امان خدا سپردمشون اصلا خبر از حالشون نداشتم شوهرمم خسته میشه خب میگه چرا اون خواهرات نمیان یه سر بزنن به باباشون. شرایط درک کن بعد دلت بلرزه 😏

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چرا؟

نمیدونم چرا اما خودم فکر میکنم تلنگر خدا بود تا قدر داشته هام رو بدونم بعد از اون ماجرا کلا دیدم به زندگی عوض شد الحمدلله

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی
هنوز بچه ندارم درکت نمیکنم ولی خوشبختی از پنجره خونه آدم وارد زندگی نمیشه خودت خوشبختیتو بساز

تیکرت اگه تیکربارداریه که بذابچت بدنیابیاد اونموقع میفهمی چی میگم

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
پدرمو از بیمارستان اوردم خونه خودم چون مامانم ارتروز داره تا ۴۰ روز باید بمونه خونم منم وسواس دارم پ ...

وسواس اولش بر چه اساس کلا به وجود میاد عزیزم؟چجوری وسواسی شدی

🌷