2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بجای خواهر بهم راهنمایی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 112 پست
الهی سر زندگی خودشم بیاد خدا عدالت داره عین بنده هاش نیست باور کن صبر کن تا ببینی

باور کن یه شب خواب جدش و دیدم بهم گفت فلانی اخلاق نداره تحملش کن گفتم من به خدا واگذارش کردم و گله اش و پیش جدش،که شمایی همیشه میکنم جوابش و خودتون بدین 

یسال نمیرف جا مامانش خوده احمقم بردمش .میرم.اونجا بهم بی حرمتی میشه باباش جلو همه گف بعد 6سال بادوتا ...

ب جهنم تو فقط بخند ب مولا اتیش میگیرن منم دچار یه خانواده نفهم هستم ولی شوهرم خوبه خدایی ولی میترسم یه روز روش اثر بزاره

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی وفتی بحثی و ماجرایی پیش اومد درباره خانواده ش،پخته عمل کن،ب روی خودت نیار ک از مشکلشون خوسحالی، ...

اینارو انجام دادم گلم اثر نداره.شوهره من یجوریه اصلا

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
میگفتی،مهم دونستن کسی نیست نهم اینه ک من زن مثلا علی و عروس این خانواده هستم😊

شوهرم بهش تذکر داد اما ابروم جلو فامیلشون رف فک کن حامله بودم 

عزیزم من تجربم رو بهت بگم...من شوهرم زیاد بهم توجه نمیکرد و تا چیزی میشد دعوام میکرد اونم جلو خونوادش نمیگم الان کامل خوب شده ولی بهتره قبل شده توجهش ب من خیلی بیشتر شده...من خودم آدمی هستم ک نمیتونم احساسم رو ب زبون بیار بهش محبت میکنم ولی اگه ازش چیزی بخام نمیتونم ب زبون بیارم...برا همین هر روز صبح قبل اینکه خودش بیدار بشه ...بیدار میشدم و تویه یک برگه براش حرفای محبت آمیز مینوشتم مثلا اگه ببینم ناراحته و همون موقش نتونم حرفی بزنم صبح تویه همون برگه دلداریش میدادم ک من همیشه کنارتم و تو از پس مشکلات برمیای...یا برا خریدای شبش ازش تشکر میکردم...باورت نمیشه ک الان چقد خوب شده..قبلا تا خودم بهش نگم فلان چیزو بیار نمی اورد...ولی الان خودش هر چی ببینه میاره...تو هم تجربه کن یه حرفای خوب بزن...برگه رو یه روز بچسبون تو آینه یه روز بزار تو شلوارش ...یه روز فقط جمله دوست دارم تو برگه بنویس بزار...معجزه میکنه

باز خدا خیرش بده دعوتت کرده اجیل نیاورده من چی بگم ادم حسابم نکردن دعوتم کنن تو این چند سال رنگ خونه ...

بنظرم عین من شو اصلا ادم حسابشون نکن میری اونجا خودتو با بچه هات سرگرم کن بخدا میترکن

مگه میشع ‌رف اونا و نگیرن اینکه چیزی نیست من مادر شوهر افریطم اجیل اورد برا همه برامن نیاور فکر ...

عروس خاله میشه جزغاله

منم عروس خاله ام هستم. بعد از ازدواج دیگه خواهر زاده اش نیستی دشمن خونی هستی که پسرشو دزدیدی

خیلی حساسیت نشون دادی توام عادی باش با هانوادش خوب باش رفت و امد کن بعد کم کم محبتتو ب شوهرت بهتر کن ...

ممنون ابجی بهش فک میکنم اما فک نکنم این ادم شه

اینارو انجام دادم گلم اثر نداره.شوهره من یجوریه اصلا

مث بت میمونن مرد منم همینجوره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سرشب زنگ زده بگو قربونت بشم مامان بخاطر یه موکت اینو مجبور میکنه جلو من قربونش بره.رفته بودیم خونشون ...

خب دوس نداشته برات بخره، اصن بیشعوره 

ولی راه شمام غلطه،برای سوزوندن اون باید کاری میکردی شوهدت برات طلاشو بخره  ن ک بشینی ب دعوا با شوهرت ک باباش فلان کارو کرده.

ب شوهرت چه ک اون نخریده برات.

مردام اکثرا مخصوصا مغروراشون،ته دلشون موافق زنشون هستن ک خانواده شون مقصره ولی نمبخان بازنده دعوا باشن،طرف خانواده شون میگیرن. 

راهتو عوض کن عزیزم.

دو تا کانال تل گرام دارم،بیا عضو شو بخون، کم کم دستت نباد چکار کنی،

می گفتی من بغیر از خدا به کس دیگه ای احتیاج ندارم که خلق خدا نامرد و بی وجدان هستن

من همش خداروصدا میزنم باخونوادمم قهرم خیلی تنهام کارم شبو روز گریس واسه همین ب این وابسته شدم اینم بی محلی میکنه

عروس خاله میشه جزغاله منم عروس خاله ام هستم. بعد از ازدواج دیگه خواهر زاده اش نیستی دشمن خونی هستی ...

اره ازش حالم بهم میخوره فریب کار تا شوهرم پشتم در میاد خودشو میزنه ب غش الهی خدا سر ناموساش بیاره

شوهرمن اوایل خیلی تخس و مغرور بود.هرچی پیگیر میشدم بدتر ناز میکردزنگ میزدم بهش عصبانی میشد که انقد ز ...

ینی بزنم به در بیخیالی.مث خودش.دیگه نمیخوام گریه کنم.میخوام محکم باشم بفهمه بی حرمتی نکنه