2777
2789

پسر  من دوازده ساله ست ، برای اینکه  کارهای شخصیش رو انجام بده همیشه من باید بهش بگم و اگر نگم انجام نمیده ، از حموم رفتن و دست و صورت شستن تا حتی دستشویی رفتن؛ برا هر چیزی باید پنج شیش بار بگم ،با یه بار هم حرف گوش نمیده ، کی به مرحله ای میرسه که نیازی به گفتنش نباشه .الان دیگه بزرگ شده و کم کم داره هم قد من میشه ولی در حد بچه های کوچیکه رفتارش

راضیم به رضای تو
دقیقا پسر یازده ساله من همینه

فکر میکردم فقط پسر من اینجوریه . خییلی بده. 

پسر من یه جوری رفتار میکنه انگار هیچوقت مادر بالاسرش نبوده.

حتی به بزرگترها سلام نمیکنه

راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا از اول اجازه ندادین مستقل باشه

توروخدا یکی مثل همسرم رو وارد جامعه نکنید،خسته شدم اینقدر همه چیو بهش گوشزد کردم

از حموم و آرایشگاه بگیر تا کارای دیگه🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فکر میکردم فقط پسر من اینجوریه . خییلی بده. پسر من یه جوری رفتار میکنه انگار هیچوقت مادر بالاسرش نبو ...

پسرای منم همینند،البته سلام میکنند اما بازیگوش هستند ،تا نگم ناهار نمیخوره تا نگم مشق نمی نویسه تا نگم حموم نمیره و...

مطمئنا از اول اجازه ندادین مستقل باشهتوروخدا یکی مثل همسرم رو وارد جامعه نکنید،خسته شدم اینقدر همه چ ...

من بخاطر شرایط زندگیم از اول خودکفا بارش آوردم ،‌تا پنج سالگیش مستقل بود هرچی بزرگتر شد بدتر شد.

کدوم مادر دوست داره بچه ش لوس و بی عرضه بار بیاد.

راضیم به رضای تو
پسرای منم همینند،البته سلام میکنند اما بازیگوش هستند ،تا نگم ناهار نمیخوره تا نگم مشق نمی نویسه تا ن ...

من هضمش برام سخته .‌انگار این بچه مادر بالاسرش نبوده .همه جا باید مثل یه نوزاد تر وخشکش کنم

راضیم به رضای تو
من بخاطر شرایط زندگیم از اول خودکفا بارش آوردم ،‌تا پنج سالگیش مستقل بود هرچی بزرگتر شد بدتر شد.کدوم ...

هنوزم دیر نشده

سعی کن اصلا بهش گوشزد نکنی

باهاش صحبت کن، بذار قدرت تصمیم گیری داشته باشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی متوجه دسشوییش نمیشه؟ نگی بهش چی؟ پسر من چهارسالشه تا وقتی نگم نمیره مگه این که بخواد خودشو خیس ...

متوجه میشه ،مقا مت میکنه شلوارشو خیس میکنه .بگم هم میگه دستشویی ندارم. حتی مثل بچه های کوچیک هنوووز هروقت میره دستشویی شلوار و لباس زیرش رو در میاره. نمیدونم کی بزرگ میشه

راضیم به رضای تو