2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بجای خواهر بهم راهنمایی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 112 پست
من غر زدن رو گذاشتم کنار. اگه کسی ناراحتم میکرد سعی کردم همونجا جوابشو بدم. چرا باید شوهرمو اذیت کنم ...

الان اگه پیش شوهرم هم با ماملنش بحثم بشه. اصلا هیچ حرفی نمیزنه. بعدش باهم بر میگردیم خونمون و عین قبل باهم مهربون هستیم. باور کن بیشتر از اینکه جوابشون رو میدم خوشحاله. چون میدونه دیگه سرش غر نمیزنم

خب ینی نگم غر زدن میدونم بده اما بعضی وقتا خفم میکنه

ببین گلم مگه شوهرت مسئول کارهای خانواده اش هست. اگه خانواده اش کاری می کنن حسابشون سوای از شوهرته. حالا بعضی از مردها رو دار هستن و به خانوادشون میگن چرا اینکارو کردن بعضی ها هم مثل شوهر من و تو خجالتی هستن و نمیتونن به کسی حرفی بزنن. پس باید خودمون از پس خودمون بر بیاییم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم بی تفاوت باشم تو مسائل خونوادش مخصوصا.میخوام خودم باشم اگه منو میخواد من اینم .دیگه اشک نم ...

احسنت،بهترییین کارو میکنی،

عالیه همینجوری شروع کن.

خدا عم بهت کمک کنه حالت خوب بشه،ک هم خودت هم فنداقت روزای عالی پیش رو داشته باشید.

کی  دیدی  پیام رو؟؟؟  اگه واقعا   دیدی     مطمعن باش  داره   ...

وا،مگه اسی گفت پیشم نیست؟

مشکل ایشون،خانواده شوهرشه، شما مگه با چشمات دیدی ک انقدر مطمئن ته دلشو خالی میکنی عزیزم..

وا،مگه اسی گفت پیشم نیست؟ مشکل ایشون،خانواده شوهرشه، شما مگه با چشمات دیدی ک انقدر مطمئن ته دلشو خا ...

عزیزم   میگه   پیام دیدم   تو گوشیش   ولی  انکار   کرده .   من  تو    دلش رو خالی  نمیکنم .   

اره اما درد اصلیم خودشه چرا خودش درست نمیشه.خونوادش ب جهنم فوقش نمیرم.تا عذاب نکشم .سنگه انگار لعنتی

مشکل خودش چیه

ببین عزیزم تو زمانی که من غر میزدم شوهرم منو مقصر میدونست .من کاملا از زندگی سرد شده بودمو به خودم نمیرسیدم زندگیم داغون شده بود. لحنم باهاش تند شده بود. وقتی به خودم اومدم زندگی یعنی 180 درجه تغییر کرد.

تو خونه به خودت برس لباس های خوب بپوش و آرایش کن. بگو و بخند. ولی به سوهرت نچسب. لباس خوشگل بپوش و خودتو سرگرم نشون بده. بذار اون جذب بشه طرفت

وا،مگه اسی گفت پیشم نیست؟ مشکل ایشون،خانواده شوهرشه، شما مگه با چشمات دیدی ک انقدر مطمئن ته دلشو خا ...

میگه  چند ماهه  رفتارش  عوض  شده    .  فقط گفتم تا  حواسشو جم  کنه.     امیدوارم  مشکلش  حل  بشه