2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بجای خواهر بهم راهنمایی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 112 پست
شوهرم بهش تذکر داد اما ابروم جلو فامیلشون رف فک کن حامله بودم 

این ب طرز فکر شما برمیگرده 

من دنیا و آدماش جلوم باسن،کافیه شوهرم پشتم باشه،سر سوزن اهمیتی نداره برام.

اون حرفی زد و شوهرت آفرین تذکر داد،ادن شعور خودشو تشون داد و تمام.

این ک درگیری و حرص خوردن نداره فدات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزدلم.. پدر ومادرش هستن.. بذار بهشون محبت کنه.ما زنا یه کوچولو روو خانواده شوهرمون حسا ...

هر وقت درو دل میکنم مسخره میکنه میخنده اذارم.میده تیکه میندهزه کوچیکم میکنه .دلم میخواد یروز اون اینجوری گریه کنه من مث اون شم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
ینی بزنم به در بیخیالی.مث خودش.دیگه نمیخوام گریه کنم.میخوام محکم باشم بفهمه بی حرمتی نکنه 

آفرین.انقد زوم نکن روش.وجودش واست مهم نباشه‌.به کارهاش گیرنده.زیاد زنگ نزن بهش.محبت زیادی نکن.یه مدت اینجوری باش ببین بهترمیشه ؟اگه بهترشد بدون مقصرخودت بودی.انقدرفتی دنبالش که احساس مهم بودن کرده و خودشو گم کرده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بنظرم عین من شو اصلا ادم حسابشون نکن میری اونجا خودتو با بچه هات سرگرم کن بخدا میترکن

بچه ندارم . باور کن اینقد بی تربیته خواهرش سنشم بالاست خیر سرش بچه اش بزرگه امسال درسش تموم شده ولی فکر میکنه ۱۸ سالشه همش تیکه های زشت میندازه توهین میکنه من و خانوادم و مسخره میکنه میخنده جلو همه یا رسما بهم تیکه میندازه که اره زندگیت دوام نداره چیزی هم قرار نیست بهت برسه ثروت داداشم مال ماست بعد میزنه زیرش میگه این داره دروغ میگه قسم مرگ بچش و قرانم میخوره همه هم باورش میکنن اینم بگم خیلی خودش و متدین هم میگیره یکسره در حال دعا و نمازه

ب جهنم تو فقط بخند ب مولا اتیش میگیرن منم دچار یه خانواده نفهم هستم ولی شوهرم خوبه خدایی ولی میترسم ...

خونواده موثره من فک میکردم.خودش خوب باشه بسه اما اشتباه کردم خونواده بچرو شکل میده

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
اره ازش حالم بهم میخوره فریب کار تا شوهرم پشتم در میاد خودشو میزنه ب غش الهی خدا سر ناموساش بیاره

واسه منم اینجورین. حالا خواهرشوهرم مجرد بود یه چیز میشد دستشو میذاشت رو قلبشو داد میزد آی مامان قلبم آی قلبم. میخواست شوهرم بترسه

یه بار تو دعوامون اینکارو کرد گفتم تو هم چیه هر سری میگی قلبم قلبم. پس چرا نمیمیری راحت شیم 😂😂😂😂

دیگه اینکارشو ترک کرد😂😂😂😂

ازوقتی مونده بود دوماه ب زایمانم

برو از سایت راه روشن سخنرانی های خانم دکتر همییز رو بگیر و گوش بده خیلی خوبه یعنی معجزه میکنه ان شاءالله آیین زندگی سطح یک و دو رو بخر و گوش بده 

اینارو انجام دادم گلم اثر نداره.شوهره من یجوریه اصلا

نه دیکه عزیزم،چیزهایی ک داری میگی کجاش ب چیزی ک من گفتم مبخوره،

شما اصلا راه هایی ک میری و برخوردهات درست نیست‌.

شوهرت بازتاب رفتار خودتو نشون میده.

دارم میگم اون انگشتر نگرفته ب شوهرت چه ک ب اون میگی.

پدرشوهرت اون حرفو زده،شوهرت تذکر داده.

تو نشستی ببینی پدررو مادرش چکار میکنن گ بشینی خرص بخوری، ولی کار درست اینه بشینی فکر کنی چکار کنی تا بتونی شما، اون خانواده ش رو حرص بدی،

هر وقت درو دل میکنم مسخره میکنه میخنده اذارم.میده تیکه میندهزه کوچیکم میکنه .دلم میخواد یروز اون این ...

وقتی از خودش لیاقت نشون نمیده درددل نکن.محکم و سخت باش.دردهاتو به یکی دیگه بگو.اگه نبود بیاتوسایت بگو تاتخلیه شی‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی