2777
2789
عنوان

با رژیم دکتر کرمانی ۴ کیلو کم کردم هورااا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18173 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۷۹بودم یازده کیلو کم کردم قدم ۱۷۰هست  عالی شدم الان

منم ۷۹هستم چقدر خوب میشه ۱۱کیلو کم کنم چطوری کم کردی؟؟؟؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
واسه من‌ دوماهه کلا ۱۱کیلو کردم‌۱۲۰تومن گرفت بدنمم‌فیت شده ۷ماهه ثابت مونده وزنم‌خداروشکر  &nb ...

عزیزم شماره یا پیچ اینستاش رو میدی؟

منم ۷۹هستم چقدر خوب میشه ۱۱کیلو کم کنم چطوری کم کردی؟؟؟؟

عزیزم من شاغلم هستم اصلا وقت نداشتم  واسم سالم خوری بدون محدودیت گذاشت میان وعده اصلا گرسنه نمیشدم ی سری هوازی هم توخونه خوبیش این هست  هرروز پیگیریت میکنه 

ایدی تل گرامش ppppp_e@

عزیزم من شاغلم هستم اصلا وقت نداشتم  واسم سالم خوری بدون محدودیت گذاشت میان وعده اصلا گرسنه نمی ...

مرسی ممنون🙏

تجربه من از لاغری و کاهش وزن این بود که دارای عدم باور لیاقت در مورد خودم بود. بعد فهمیدم تا زمانی که نسبت به خودم مقاومت ذهنی داشته باشم نمی تونم وزن کم کنم. من با روش nlp تونستم وزن کم کنم. برات میذارم هستی جان میتونی تو دورش شرکت کنی

کاهش وزن با قدرت ذهن