دخترم یکسال و سه ماهشه و من یکماهه رژیم گرفتم خیلی برنامه اش خوبه و راضیم کلی انگیزه گرفتم کیا قبلن ازین رژیم گرفتن بیاید از تجاربتون واسه لاغری بگید🙌😍
هزینه اش واسه سه ماه ۲۱۵ تومنه...اگه برنامه ورزشی و ترازو و کتاب و سی دی هاشم بخوای جداس هزینه اش...ولی رژیم خیلی خوبیه هیچی حذف نمیشه...برنامه روز منو داره که خودت واسه فردا تمام وعده هارو انتخاب میکنی..فقط نوشابه فست فود چیزای مضر چیپس پفک و کیک و اینا نداره ولی فالوده بستنی حلوا شله زرد خرما بیسکوییت ساقه طلایی یا کرم دار داره برنج سه بار در هفته ولی نون همه روز هست فقط ترازو دیجیتال بگیرید که تمام اندازه ها دقیق باشه
اپلیکیشن زیره که کالری تمام ورزشا و غذاها رو نوشته بعد قد وزنتو میزنی بت میگه اینقد کالری مجازی مصرف کنی بعد خودت برنامه تو میبندی و بت میگه که سقف کالریت پر شد در واقع همون رژیم کالری شماری میتونی با اپلیکشن زیره بگیری یا اینکه کالری جایگزین غذاها رو میگه مثلا اینقد قورمه سبزی کالریش معادل فلان قد ماکارونیه...اپلیکشن به اندام در واقه همون سایت و پروفایل کاربریت رو اومده اپلیکشن کرده به جای اینکه برم تو سایت میرم تو اپش...و اینکه تو به اندام برنامه غذاییم رو برای فردا تععین میکنم الیته یه امتیازی هم داره که اونا برنامه رو بت بدن یا اینکه خودت تعیین کنی که همون روزمنو میشه ..مقاله های مفید و مصاحبه با افراد موفق رژیم کرمانی رو هم داره
چون دفعه اولش هزینه سه ماه رو میدی و بعد ماه به ماه میدی...برای من گفتخ ۹ ماه زمان میبره تا بشم اونی که میخوام😍 دمنوش و هیچی هم نمیده فقط مولتی ویتامین میده که ریزش مو نگیری و کمبود نگیری