2777
2789
عنوان

با رژیم دکتر کرمانی ۴ کیلو کم کردم هورااا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18173 بازدید | 45 پست

من ی دوره دوماهه خانم‌ساداتی گرفتم  فوق العاده هستش سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی و ورزش هوازی توخونه 

دوماهه ۱۱کیلوکم کردم ممنونشونم 

ایدی تل گرامشون میزارم واستون 

ppppp_e@

ااااا منم ۷۷هستم،عزیزم چطوریه رژیم؟؟؟هزینه چقدره؟

هزینه اش واسه سه ماه ۲۱۵ تومنه...اگه برنامه ورزشی و ترازو و کتاب و سی دی هاشم بخوای جداس هزینه اش...ولی رژیم خیلی خوبیه هیچی حذف نمیشه...برنامه روز منو داره که خودت واسه فردا تمام وعده هارو انتخاب میکنی..فقط نوشابه فست فود چیزای مضر چیپس پفک و کیک و اینا نداره ولی فالوده بستنی حلوا شله زرد خرما بیسکوییت ساقه طلایی یا کرم دار داره برنج سه بار در هفته ولی نون همه روز هست فقط ترازو دیجیتال بگیرید که تمام اندازه ها دقیق باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دوره دوماهه خانم‌ساداتی گرفتم  فوق العاده هستش سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی و ورزش هوازی ...

جدی؟؟؟چقدر هزینه کردی؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔
هزینه اش واسه سه ماه ۲۱۵ تومنه...اگه برنامه ورزشی و ترازو و کتاب و سی دی هاشم بخوای جداس هزینه اش... ...

چرا ۳ماه؟دمنوش و پکیج هم چیزی میده؟

جدی؟؟؟چقدر هزینه کردی؟

واسه من‌ دوماهه کلا ۱۱کیلو کردم‌۱۲۰تومن گرفت بدنمم‌فیت شده ۷ماهه ثابت مونده وزنم‌خداروشکر 

نوش جونش بنظرم همین الان اقدام کن مشاوره کن خیلی دلسوزانه باهات جلومیاد

میشه بیشترتوضیح بدی اپلیکیشنش درمورد چیه 

اپلیکیشن زیره که کالری تمام ورزشا و غذاها رو نوشته بعد قد وزنتو میزنی بت میگه اینقد کالری مجازی مصرف کنی بعد خودت برنامه تو میبندی و بت میگه که سقف کالریت پر شد در واقع همون رژیم کالری شماری میتونی با اپلیکشن زیره بگیری یا اینکه کالری جایگزین غذاها رو میگه مثلا اینقد قورمه سبزی کالریش معادل فلان قد ماکارونیه...اپلیکشن به اندام در واقه همون سایت و پروفایل کاربریت رو اومده اپلیکشن کرده به جای اینکه برم تو سایت میرم تو اپش...و اینکه تو به اندام برنامه غذاییم رو برای فردا تععین میکنم الیته یه امتیازی هم داره که اونا برنامه رو بت بدن یا اینکه خودت تعیین کنی که همون روزمنو میشه ..مقاله های مفید و مصاحبه با افراد موفق رژیم کرمانی رو هم داره

میشه کمی توضیح بدین

کارمندم‌هستم وقت اشپزی نداشتم  مطابق برنامه خودم راحت  واسم‌نوشت و ی سری ورزش هوازی توخونه بدون دستگاه راحت بود

بنظرمن ی مربی حرفه ای اینجوری بایدباشه اصلا شوق ادم‌هرروز باهاش 

واسه من‌ دوماهه کلا ۱۱کیلو کردم‌۱۲۰تومن گرفت بدنمم‌فیت شده ۷ماهه ثابت مونده وزنم‌خداروشکر  &nb ...

خدایی خوبه؟؟؟؟؟دمنوش؟

چرا ۳ماه؟دمنوش و پکیج هم چیزی میده؟

چون دفعه اولش هزینه سه ماه رو میدی و بعد ماه به ماه میدی...برای من گفتخ ۹ ماه زمان میبره تا بشم اونی که میخوام😍 دمنوش و هیچی هم نمیده فقط مولتی ویتامین میده که ریزش مو نگیری و کمبود نگیری