2777
2789
عنوان

دوستان میخوام با یه قومیت دیگه ازدواج کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
عه واقعا ؟؟؟ پس باید پول برای جهیزیم جم کنم ما که اطرافمون رسم جهیزیه نداریم و همه چیو پسر میخره

شنیدم جنوبیا این رسمو دارن

خوشبحالتون😂😂 خانواده ما داماد یه فرش میاره تلویزیون و یخچال یکم خورده ریزه هم

بقیه همهههه رو بابای بیچاره عروس میخره

رفتم مبل ببینم مدلی ک انتخاب کردم ۱۴۰ تومن بود

فرش دو تاش ۶۵ تومن

لوازم برقی سر به فلک کشیده

یه سرویس قابلمه ۱۵ تومن ک جنسش عالی هم نبود

ولی هنوز هیچی نخریدم😂🤦🏻‍♀️

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عوضش مهریه هم نمیدن اره؟

مهریه میدن  و پول برات هم میدن که بری طلا بخری و جهیزیه رو کامل آقای داماد میخره تو فقط یه چمدون لباس میبری و یکم ظرف و ظروف آشپزخونه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

شنیدم جنوبیا این رسمو دارنخوشبحالتون😂😂 خانواده ما داماد یه فرش میاره تلویزیون و یخچال یکم خورده ری ...

آره عزیزم ما خوزستانیا که فقط ظرف آشپز خونه میگیریم ولی بندریا هیچی دختره حتی براش لباس و کیف و کفش و چادر با رنگای متفاوت میخرن و طلا و پول و جهیزیه رو داماد میخره ولی من از پسره خیلی خوشم اومده اهل نیشابوره خواستم بدونم رسم و رسوماتشون چطوره وگرنه من هم خواستگار بندری داشتم هم عرب خوزستانی و هم قمی داشتم ولی هیچکدومو دوستشون نداشتم 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

آره عزیزم ما خوزستانیا که فقط ظرف آشپز خونه میگیریم ولی بندریا هیچی دختره حتی براش لباس و کیف و کفش ...

انشالله خوشبخت بشین عزیزم

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یکی از عموزاده هام دختر از مشهد گرفت ندیدم بگن رسم رسوم خاصی دارن،،، منم خوزستانیم لرم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یکی از عموزاده هام دختر از مشهد گرفت ندیدم بگن رسم رسوم خاصی دارن،،، منم خوزستانیم لرم

منظورم جهیزیه با دختره یا پسر ؟؟؟

منظورم جهیزیه با دختره یا پسر ؟؟؟

ایشون فکر نکنم جهیزیه اورده باشه بخاطر راه دور

البته پسره چون چندسالی بود جدا از پدرش زندگی میکرد خودش همه چی داشت

ولی خیلی تعریف دختره و خانوادشو شنیدم حتی ب پسره گفتن بیا اینجا(مشهد) خونه کار زندگی بهت میدیم نرفت چون اون زمان پسره کار رسمی نداشت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ایشون فکر نکنم جهیزیه اورده باشه بخاطر راه دورالبته پسره چون چندسالی بود جدا از پدرش زندگی میکرد خود ...

اها خوشبخت باشن من امروز استرسی شدم چون بابام نمیتونه برام زیاد خرج کنه و منم باید پول جهیزیه رو جم کنم

آره عزیزم ما خوزستانیا که فقط ظرف آشپز خونه میگیریم ولی بندریا هیچی دختره حتی براش لباس و کیف و کفش ...

دوست عزیز چرا میگی خوزستانی‌ها جهاز نمیدن 

من خوزستانیم ولا جهاز صفر تا صد با دختر فقط چند قلم اونم تی  وی .یخچال .کولر 

مابقی جهاز کامل به عهده دختر ما ایطوریم برا

رسمی ک شما میگید فقط مال عربا هست که جهاز نمیدن به دختر همه ش به عهده پسر هست 

اها خوشبخت باشن من امروز استرسی شدم چون بابام نمیتونه برام زیاد خرج کنه و منم باید پول جهیزیه رو جم ...

ممنونم همچنین،،، از نامزدت بپرس،،، ایقد گرونی هس که نمیشه از کسی توقع داشت

دوست عزیز چرا میگی خوزستانی‌ها جهاز نمیدن من خوزستانیم ولا جهاز صفر تا صد با دختر فقط چند قلم اونم ت ...

ما عربیم بله . 

ولی ما فقط وسایل آشپزخانه میدیم و روتختیو پتو و بالشت دیگه مثل بقیه شهرا فرش و مبل و کولر با ما نیست ...

ممنونم همچنین،،، از نامزدت بپرس،،، ایقد گرونی هس که نمیشه از کسی توقع داشت

باش عزیزم