2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرت اشنا شدی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 132 پست
چه خوب میشه بیشتر بگی!؟

با هم رشته ای های خودم قرار گذاشتیم بریم خارج از شهر تفریح بعد چند تا از بچه ها دوستای دیگشونم آورده بودن ک از دانشگاه خودمون بودن ولی رشته های دیگه 

شوهرمم جزو دوستای بچه ها بود آشنا شدیم بعد دیگه تو دانشگاه زیاد همو دیدیم و دوست اجتماعی شدیم بعدشم بهم علاقمند شدیم و در نهایت ازدواج کردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هم رشته ای های خودم قرار گذاشتیم بریم خارج از شهر تفریح بعد چند تا از بچه ها دوستای دیگشونم آورده ...

خوشبخت باشید گلم

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
فامیلم هم خوبه ها استارتر فقط نه اینکه دوتا وصلت با یه خانواده 

اره بهش فکر کردم اتفاقاا خیلی راحت تره ادم ولی خب کیس خوبی وجود نداره تو فامیل ک مناسبم باشه البته بخاطر یه سری اتفاقا قید فامیلو زدیم قصد داریم همه غریبه بگیریم درسته ادم راحت نیس تازه سالای اول رودبایسی هس خجالت ولی خب دیه

با دوست صمیمی و بچگی داداشم ازدواج کردم  خوبیش این بود نه اینکه از وقتی یادم مییاد خونمون رفت ...

اره خب ولی ما هیچوقت کسی ک خانوادشو نمیبینیم اونام مارو نمیبینن واسه همین دوثتایای کمی به راوبط خانوادگی کشیوه میشه و رفت و امد ایجاد میشه 

من استادام پیرررن😢😂😂

😂😂😂  انشالله يه استاد دكتره تازه فارغ تحصيل شده گيرت بياد 😂😂

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

اشتباه نکن حیفه پسر خوب باشه فقط بخاطر فامیل بودن رد کنی دیگه خود دانی

نطر من این غریبه آشنا مهم نیست مهم خوب بودن طرفه اینم که گفتم فامیلم بد نیست خوبیش اینه شناخت داری 

بازم ازدواج به سلیقه هستش ممکنه یکی مثل شما نویسنده خوب حقش هستش و انتخاب اونه و قرار شما باهاش زندگی کنین پس معیار شما مهمه حرف ما هم درحد پیشنهاده

عاقبت بخیر بشین

اشتباه نکن حیفه پسر خوب باشه فقط بخاطر فامیل بودن رد کنی دیگه خود دانی نطر من این غریبه آشنا مهم ...

اره میدونم چی میگی مهم درک متقابل و هم سطح بودن افکاره  ولی خب با فامیل هم کیس خوب نیس هم ننه هاشون😂مای فامیلو نمیخواد باور نمیکنی اخرین ازدواج پسره دیپلم داش یعنی ملاکمم نبود اصن ولی خب ننه اس دیگر

ممنون🌹

چطور اعتماد کردی؟چه خصوصیاتی داشت ک فهمیدی ازدواجیه؟

والا من امروز  باهاش آشنا شدم فردا دیدمش ... و از اون ب بعد همش همو میدیدیم  اول دوستی  بود بعد شد ازدواج 

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
والا من امروز  باهاش آشنا شدم فردا دیدمش ... و از اون ب بعد همش همو میدیدیم  اول دوستی&nbs ...

چه سرعت عملی من حقیقتش میترسم اعتماد کنم به مجازی