2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرت اشنا شدی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 132 پست

نحوه آشنایی من جالبه 

من روز اولی که رفتم برای دانشگاه ثبت نام کنم با خواهر بزرگترم رفتم وقتی وارد دانشگاه شدیم سردرگم بودیم که باید به کدوم قسمت مراجعه کنیم یهو اتفاقی دیدم یه اقا پسر مثبت و به نظر مودبی یه کم جلوتر از ما ایستاده خواهرم ازش کمک خواست و اونم خیلی خوب ما رو راهنمایی کرد.از اون روز دیگه ندیدمش تا اینکه 1ماه از کلاسا گذشته بود رفتم وارد کلاس که بشم یهو با همون آقا پسر چشم تو چشم شدم چند ثانیه نگام کرد و هر دو رد شدیم.تا اینکه بعدها فهمیدم تا دو ترم ایشون در موردم تحقیق میکرد دنبالم بود و اینا تا اینکه یه روز کلاس برنامه نویسی ثبت نام کردم منتظر استادش بودم که دیدم این اقا وارد شدن و من کلا قسمت رو داشتم میدیدم کم کم گذشت و دیگه متوجه شدم عاشقمه و خیلی توجه بهم داره و خلاصه ترم 5پرده از عشق اتشینش برداشت و بعد از کلی سختی و تلاش به هم رسیدیم.خیلی خیلی خیلی خدارو شکر میکنم از خدا میخوام  که یه بخت خوب نصیب همه جوونا بکنه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
چه سخت ککووش

😂😂😂😂😂سه سال دوس بودیم.الان ی سالو خورده ایه ازدواج کردیم

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه. همکلاسی بودیم ولی بعد از ۶ سال هم کلاس بودن با هم دوست شدیم و بعد از ۵ ماه دوستی ازدواج کرد ...

چقد دانشگاتون طول کشیده 

راضی هستی؟

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
الهییی چه خووب منم هم بازی بچگی داشتم هییی یادش بخیرر همسایمون بود

تنها صحنه ای که ازش یادمه یه پسربچه ی سبزه ی نیش باز کچله! 😅

اونم منو با چادر گل گلیه سفید که داشتم از جلوشون تو کوچه میدویدم و اونم با پسرعموم وایساده بود یادشه که انگار سیگار دستشون بوده منم رفتم به باباش اینا خبر دادم باباشم یکی محکم خوابونده تو گوشش طفلی میگه سیگار اصلا مال من نبود😐 ولی من یادم نیست این صحنه ها😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
نحوه آشنایی من جالبه  من روز اولی که رفتم برای دانشگاه ثبت نام کنم با خواهر بزرگترم رفتم وقتی ...

وااااای عزیزم قسمتووو ببین چه قشنگ🤩🤩ان شالله

تنها صحنه ای که ازش یادمه یه پسربچه ی سبزه ی نیش باز کچله! 😅 اونم منو با چادر گل گلیه سفید که داشت ...

😂😂😂😂😂😂چوقولیشووو کردی

😂😂😂😂😂😂چوقولیشووو کردی

شوهرم میگه ولی من یادم نمیاد😕

احتمال میدم به دختر عموم گفتم اون رفته چغلی کرده آخه با یکی از دخترعموهام پسردایی دخترعمه ان اون دهن لقی کرده😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شوهرم میگه ولی من یادم نمیاد😕 احتمال میدم به دختر عموم گفتم اون رفته چغلی کرده آخه با یکی از دخترع ...

😂حالا خوبه فایده داشته

وااااای عزیزم قسمتووو ببین چه قشنگ🤩🤩ان شالله

اره گلم هنوزم بعد از یکسال شبا از خواب بیدار میشم خدایا یعنی واقعا من کنارم همونم؟؟😀😀از اولین روز دانشگاه شد اولین عشق زندگیم.یعنی 18سالگی انگار باهاش بزرگ شدم.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
اره گلم هنوزم بعد از یکسال شبا از خواب بیدار میشم خدایا یعنی واقعا من کنارم همونم؟؟😀😀از اولین روز ...

خیلی خوبه ک اولین عشق بشه همسر خوشبخت باشی 

من ک دیر رفتم دانشگاه همه کوچیکتر از خودم یسال به هیچکیم محل نمیدم 😑😑😑یعنی قصد تغییر دادنشو دارمااا ولی نمیشه

با دوست صمیمی و بچگی داداشم ازدواج کردم 

خوبیش این بود نه اینکه از وقتی یادم مییاد خونمون رفت آمد میکرد شناخت کامل داشتم درحد اینکه چایی پر رنگ میخوره یا کمرنگ البته پدرهامون هم باهم پسر عمو هستن

دوستای داداش گزینه های خوبی هستن چون داداشا شناخت واقعی داره از هر دو طرف