2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرت اشنا شدی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 132 پست
والا من امروز  باهاش آشنا شدم فردا دیدمش ... و از اون ب بعد همش همو میدیدیم  اول دوستی&nbs ...

چقد دوثتیتون ادامه داشت تااومد خواستگاری؟

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
چقد دوثتیتون ادامه داشت تااومد خواستگاری؟

۳ سال ... آخه دانشجو بود ... دستش خالی بود و از طرفی دلش نمیخواست با پول باباش بیاد جلو ... صبر کردیم تا درسش تموم بشه ... خب بعد آشنایی رفتیم ت لگرام عکسشو ک دیدم حسم بهم گف آدم خوبیه از قیافه اش معلوم بود 😁😁

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ سال ... آخه دانشجو بود ... دستش خالی بود و از طرفی دلش نمیخواست با پول باباش بیاد جلو ... صبر کردی ...

الهییی عزیزم خوشبخت باشی گلم

قربونت عزیزم ... شما هم نتی آشنا شدی؟؟

ن من سینگلم 

نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم واسه همین دنبال کیس تو مجایی نیستم

چهارسال دوست بودیم بله خودش پیشنهاد داد وده سال ازمن بزرگتره ولی اختلاف سن که زیادباشه واسه بعضی ها ...

ا ه  خب من بااختلاف سن زیااد مخافم چون یکی جوونیشو کرده اونیکی تازه میخواد جوونی کنه

ا ه  خب من بااختلاف سن زیااد مخافم چون یکی جوونیشو کرده اونیکی تازه میخواد جوونی کنه

ا ره ولا ما هم همین طور شوهرم ۴۳ساله ومن۳۳ ازالان واسه خیلی کارهام خط ونشون کشیده

ا ره ولا ما هم همین طور شوهرم ۴۳ساله ومن۳۳ ازالان واسه خیلی کارهام خط ونشون کشیده

مردم وقتی بخواد کار خودشو کنه 

دیه نمیشه کسی جلوشوو بگیره