2777
2789

کاری که سه روز بعد از عروسیم کرد بخاطر ننه عوضیش و شش ماه تاوان داد من خونه پدرم و اون خونه خودمون تک و تنها

جای ماه عسل دادسرا بودیم

ناگفته نماند که همسرم بهترین مرد دنیاست اون یبارم خریت کردو تقاصشم داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبل از سزارینم یه کاری کرد که خیلی ناراحتوشدم و بغض کردم بعد زیر دلم به شدت درد گرفت و تیر میکشید زنگ زدم به مامانم گفت درد زایمانه تا صبح که اومدم برم اتاق عمل بیچاره شدم. هیییچ وقت این کارشو نمیبخشم. خیلی ترسیدم

بستنیمو جادادم تو یخچال نصف شب با ذوق رفتم بخورم خورده بودششش😭😭😭

ب چیزای بد فک نکنین بابا خاطرات دفن شدرو نبش قبر نکنین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

خاطرات بد رو یاداوری نمیکنن ..هرچی بوده گذشته رفته ..ادم عاقل وقت ب بدیای گذشته فکر نمیکنه حتی یه ثانیه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من خاطره خوب دارم همشون رفته بودن مشهد بعداینکه برگشتن مادرشوهرم واسم هیچی نیاورده بود بعد سه هفته پدرشوهرم اومد بالا دیدم یه نایلون دستشه روسری و مهرو عطر و زعفرون گفت دخترم اینارو واسه تو خریدم به جاریات و مادرشوهرت نگو 😢😢درست فردا شبش به رحمت خدا رفت خدا رحمتش کنه

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

چند وقت پیش که جاریم اینا مبلاشون رو عوض کرده بودن ..

برگشت بهم گف داداشم اینا مبل خریدن حالا بترک از حسودی 😕

به خدا من اصلا نمیدونستم مبل خریدن ..سرم با بچه ها گرم بود 

چند باری هم بهش گفتم تو ایمن حرف رو بهم زدی اما میگه من کی گفتم نمیتونم بهش ثابت کنم ..

اما اون موقع خیلی دلم ازش شکست هیچ وقت یادم نمیره 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

وقتی تازه عروس چند ماهه بودم چندبار دلمو شکست😔

وقتی فهمیدم باردارم و بهش گفتم که دیگه هیچی... 😔

وقتی سر فیلم بد دیدنش منو جوری زد که پرده ی گوشم پاره شد اونم دوبار... 😔

کلا همیشه ازش دلخورم دلم باهاش صاف نمیشه ولی بی خیالی طی میکنم😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

خاطره های بد دارم ولی اونقدری بد نیس که کینه یی بشم 

خوب م هست اونقدری که وقتی بدیاش یادم میاد خوبی هاشم یادم میاد و دلگرمم میکنه به زندگی من خیلی احساساتی ام اگه بدیش زیاد باشه دق میکمم 

دلم یه تیکر واقعی میخاد   میخوام مامان یه دختر نازو خوشکل بشم 

مال من وحشتناکه توگوشی موبایلش عکس خودشو بازن خارجی دیدم که ازدواج کردن تمام مراسم قانونی  ازدواج و فیلم روزبعدازازدواج و خونه وزندگی و... قبلا مچشوگرفته بودم گفته بودازدواج صوری هست وبرای اقامته اصلا فقط مدارکشو پست میکنه   ماهمونمیبینیم اما باهاش زندگی کرده الانم مجشوبازکردم خارجه بااونم مشکل داره کلا مردزندگی نیس نمیدونین عکساشونودیدم چه حالی شدم حالا بیان بنویسن موبایل حریم خصوصیه ونباید به موبایل همسردست بزنیم اگر نمیدیدم باورم نمیشد مرتیکه خاعن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن