2777
2789
منظورش چی بود؟ مگه نوع خاصی رابطه برقرار کرد باهات؟

نمیشه توضیح داد. ولی با فاحشه ها هم اونجوری رفتار نمیکنن. الان یادش افتادم دوباره حالم بد شد

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار وسط دعوا گفت شما اگه خانواده خوبی بودید دوتا خواهرت طلاق نمیگرفتن بیان ور دل بابات. شبش به وه ...

اون دنیا بهش میفهمونن معنی توالتو بشین نگاه کن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اون دنیا بهش میفهمونن معنی توالتو بشین نگاه کن 

فهمید خودش. 4 ماه نتونستم باهاش رابطه داشته باشم. ناخوداگاه میزدم زیر گریه وقتی میومد طرفم باردار هم شده بودم دیگه بدتر. بارها خودش گریه کرد. ولی بعد 8 سال نتونستم ببخشمش. کلا رابطه های قبل اون اتفاق دیگه تکرار نشد من خیلی گرم و پرهیجان بودم و بعدش دیگه نتونستم اونجوری باشم خودش دلیلش رو میدونه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
فهمید خودش. 4 ماه نتونستم باهاش رابطه داشته باشم. ناخوداگاه میزدم زیر گریه وقتی میومد طرفم باردار هم ...

دودش توچشم خودش رفت چرابعضیها معنی عشق پاک وزن خوبونمیفهمن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن