2777
2789
عنوان

سوتی های خفن😅

15208 بازدید | 31 پست

چند تا سوتی خنده دار خوندم از بچه های گروهمون براتون میزارم خیلی خنده داره... خودمم سوتی دادما ولی اینا باحال تره. اگه شما خودتون یا اطرافیانتون سوتی داده بگین تا بخندیم😂

👑

دوستم تعریف میکرده که یه برنامه نصب کرده رو گوشیش که مثلا تاریخ پریود روزهای تخمک گذاری و... رو میگفته کلا یه برنامه زنانه بوده

بعد برای تایید شماره تلفن همسرشو میده به برنامه خانمه😅

میگفت یه روز که شوهرم اون روز چک های مهمی داشت و هی پیامک بانک براش میومده گوشی دست راننده سرویس جا مونده بوده اینم زنگ میزنه بهش که هر چی پیام اومد بخون یعنی شوهرش به راننده میگه بخونه دقیقا همون روز روز تخمک گزاری خانم بوده و پیامک میاد به خط آقا  و از قضا راننده سرویسم مطلع میشن و برای آقا میخونن که بهترین وقت برای اقدامه😂😂😂

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایم وقتی رفته بود واسه زایمانش  این با دوتا خانوم دیگه ک روپوش جلوبسته تنشون بوده و از پشت کاملا لخت بودن میان  واسه شوهراشون از پشت شیشه دست تکون میدن☺️☺️

میگه وقتی برگشتن از پشت کو ن هاشون لخت بوده و کاملا مشخص بوده از پشت گردن تا پشت پا🤣🤣

و اینا انگار ن انگار ولی شوهراشون میگه اونور میزدن توسرشون 😂😂😂

👑

یه سوتی هم مال دوستِمه😁

دو بچه بودن،خواهر و برادر،اتاقشون یكی بوده
دوستم  میره حموم
میخواسته بیاد بیرون دیده از تو اشپزخونه صدا میاد
لخت،بدو بدو میره تو اتاقش درم میبنده
بعد خم میشه از سوراخ در بیرونو هم نگاه میكنه
برمیگرده میبینه دوست داداشش رو تخت نشسته و نگاهش میكنه اینجوری 😳😳😳
اینم غش كرده( صداهه مال داداشش بوده كه تو اشپزخونه داشته برا دوستش چائی چیزی میاورده)

اقا این طفلك افسردگی گرفت😢

اخر پسره اومد باهاش ازدواج كرد
الان براشون خاطرس😁😁

👑
یه سوتی هم مال دوستِمه😁 دو بچه بودن،خواهر و برادر،اتاقشون یكی بوده دوستم  میره حموم میخواسته ...

خدایا😂😂😂😂

من بودم خودمو میکشتم وای وای😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
یه سوتی هم مال دوستِمه😁 دو بچه بودن،خواهر و برادر،اتاقشون یكی بوده دوستم  میره حموم میخواسته ...

اینو نمیدونم تو رمان خوندم یا اینستا

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
دختر دایم وقتی رفته بود واسه زایمانش  این با دوتا خانوم دیگه ک روپوش جلوبسته تنشون بوده و از پش ...

😂😂😂😂😂

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

منم رفته بچدم واسه زایمان لباس بیمارستانم از این یه بار مصرفا بود ( پارپه ای نبود) دوز قسمت پشت باز شده و بود و منم هی بخاطر فشار مجبور بودم برم دسشویی اتاق دیگه.نگو تو این مدت کلا کو.ن من مشخص بوده.تا اینکه متوجه شدمو لباس جدید پوشیدم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

خاطره همکلاسیم💃

من یکبار مادر بزرگ خدا بیامرزم را توی زمستون بردم دکتر . کلی دارو براش تجویز کرد از جمله آمپول.

خدا رحمتش کنه خیلی سردش بود کلی لباس کرده بود تنش .

آمپول زنه گفت مادر برو بخواب روی تخت آماده باش . من که از آمپول میترسیدم داخل نرفتم پشت پرده موندم .

آمپول زنه آمپول را حاضر کرد و رفت کمک مادر بزرگم.

بعد هر لباسی را که کنار میزد یکی زیرش بود . دامن زیر دامنی شلوار همینطوری یارو میرفت جلو آخرش خسته شد گفت ببخشید مادر جان پشت شما صفحه چندم است .😂😂😂

روز بد نبینید مطب منفجر شد من که غش کرده بودم از خندم ناخداگاه یه باد بلندی هم ازم خارج شد . به یکباره زن و مرد میخندید . انقدر خجالتت کشیدم که تا آخر عمر دیگه اونجا نمیرم

https://t.me/joinchat/AAAAAEeDBwRbIMmcSBuC7Q

👑