2777
2789
عنوان

دمای بدن دراوایل بارداری

1007 بازدید | 46 پست

خانوما خوبید کسی اینجا بوده که موقع لانه گزینی دمای بدنش پایین باشه مثلا 36 ولی همون ماه حامله شده باشه چون شنیدم دمای بدن بالا میره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من موقع حاملگی داغومیشم عین آتیش یعنی همسرمم کنارم باشه میسوزه...ولی هرکس فرق داره با نفر دیگه

حاملگی یعنی پس اینکه جواب آزمایشتون مثبت شد یا قبل موعد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه حامله باشممم .... پریودیم که ۱۰ رو عقب افتاده .. از دادم ۱و۴ روز تاخیری پری جوابش شد اولی 0/ ...

اگه آزمایشت منفیه که نیستی حتما هورمونات بهم ریخته پریودت همیشه منظمه ؟

اگه آزمایشت منفیه که نیستی حتما هورمونات بهم ریخته پریودت همیشه منظمه ؟

دقت نکردممم ... ولی ماه پیش ۸ تیر شدم ۱۴ تیرم پاک ۱۹ تیر رابطه داشتم با دخول بدون کاندوم که منی بیرون تخلیه شد ولی بامایع قبل منی رحمم درتماس بود ...

ماه خرداد رابطه اصلا نداشتم ... مرداد هم اصلا نداشتم ... تیر فقط همون ۱۹ تیر بود .... که باید ۸ مرداد پری میشدم از ۶ مرداد تا ۸ مرداد لکه بینی داشتم اونم طول روز یکبار .. سرویس میرفتم چیزی نمیدیم تامپون یا دستمال میکردم لکه های قهوای همراه باکمی خون بود... این لکه بینی ترس دارم ازش و درد ناحیه لگن که همراه با سوزش تیره ... وازنم یکم تنگ تر شده ... 

الان ازمایش من منفیه دیگه  روز ۴ تاخیری هم سونو دادم چیزی معلوم نشد ... خیلی نگرانم باردار باشم خدای نکرده اصلا موقعیتش نیست ...امپولم زدم روز ۴ تاخیری ۳تا تا الان باز نشدم .. بی بی هم گذاشتم منفی بود دوتا امروز و ۶ تاخیری اول صبح .... 

الان ازمایش من منفیه دیگه  روز ۴ تاخیری هم سونو دادم چیزی معلوم نشد ... خیلی نگرانم باردار باشم ...

چقدر از آمپولت گذشته