2777
2789

سلام دوستان امروزچهارروزه پریودمـعقب افتاده دیروزتستم منفی شد این چندشب هرشب خابای آشفته میبینم وگریه وزاری تاشوهرم بیدارم میکنه چشمام خیس خیسه اینجایکی گفته همزادداری بایدبری پیش دعانویس شمابه این چیزااعتفاددارین یکیم گفت حامله ای اینجوری میشی گیج شدم 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نرو زندگیت بد میشه واقعا  انرژی بدی وارد زندگیت میشه  همه هم میگن همراد داری الکیه

جدی چرا شماکسیودیدین 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
برو ازمایش بده خب خیلیا تستشون منفیه ازمایش مثبته 

انقدازمایش دادم ومنفی دیدم تاتستم مثبت نشه سراغ ازمایش نمیرم

انقدازمایش دادم ومنفی دیدم تاتستم مثبت نشه سراغ ازمایش نمیرم

لج نکن خب برو ...بااین روحیه خودتو داغون میکنی گلم

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
اره عزیزم  فقط به اونا اجازه وارد شدن به زندگیت رو میدی

وای خدا خوب شدگفتی ترسیدم 😢

[QUOTE=100374624]شایدبارداری من بیبی چکم وازمایشم تا۲۸روزبعدتاخیرمنفی بودوروز۲۸یه هاله انداخت[/Q

خداازدهنت بشنوه 

سمت دعا نرو اصلا حتی اگه چیزی هم باشه با راه های معنوی حل میشه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊