2777
2789
عنوان

تاخیرپریودی وکابوس شبانه شمابه همزاداعتقاددارین

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 46 پست

شب قبل خواب کمی گلاب بو کن اراومت میکنه یا کمی گلاب اسپری کن تو اتاق خوابتون 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=100374624]شایدبارداری من بیبی چکم وازمایشم تا۲۸روزبعدتاخیرمنفی بودوروز۲۸یه هاله انداخت[/Q خد ...

چراازمایش نمیری؟اینم بگم اگه به دعااعتقادداری قبلن دعاگرفتی بره کاردیگه وهمش همزادونمیدومم دعانویسوایناروراه مبدی دلت بروپیش دعانویس اماقبلش آزبده

اگه تا ده روز عقب افتاد و نشدی برو ازمایش خون بده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چراازمایش نمیری؟اینم بگم اگه به دعااعتقادداری قبلن دعاگرفتی بره کاردیگه وهمش همزادونمیدومم دعانویسوا ...

قبلارفتم ولی اعتقادبهشون نداشتم 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
اگه تا ده روز عقب افتاد و نشدی برو ازمایش خون بده 

اره اگ پری نشدم حتمامیرم 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
اره لقاحم دیرتشکیل شده بود

عزیزممم سلامم ... ببخشید اینقدر واضح میپرسم سوالم رو ازت اخه من ازمایش دادم آز ۱ و۴ روز بعد تاخیری منفی بود البته فقط یبار رابطه داشتم  ۱۹ تیرودیگه هیچ یا امکان داره با ۲۱ و۲۴ روز از گذشته رابطه آز اشتباه بشه ....تو چند بار نزدیکی داشتی که گفتی لقاحت دیر تشکیل شده

اره لقاحم دیرتشکیل شده بود

با یبار نزدیکی اونم منی بیرون تخیله شد و رابطه بادخول بدون کاندوم بود ..فقط با مایع قبل از منی رحمم درتماس بوده.. موعد پریم ۸ مرداد بوده  الان ده روز عقب انداختم دوبار آز دادم  جوابش اولی یک روز تاخیری شد ۹مرداد شد 0/5و دومی ۱۲ مرداد ۴ روز تاخیری شد۰/۱...سونوهم دادم تو روز ۴ تاخیری چیزی دید نشد از ساک ....EP در ادنکسها ... مایع خلفی هم مشاهده نشد...روز ۴ تاخیری ۳ تا امپولم زدم تا الان که ده روز میشه باز نشدم ... بی بی بعد دوروز و ۷ روز هم گذاشتم منفی شد .... الان دردتو ناحیه لگن دارم همراه با سوزش وتیر و اشتها هم ندارمم با اینکه دیابتیم ... واصلا شرایط وموقعیت بارداری رو ندارمم 

عزیزممم سلامم ... ببخشید اینقدر واضح میپرسم سوالم رو ازت اخه من ازمایش دادم آز ۱ و۴ روز بعد تاخیری م ...

سلام عزیزم اگه ۱۹ تیرروزتخمک گذاریت باشه امکان داره باردارشده باشی ولی اگه ازدادی ومنفی بودشایدمثل من لقاحت دیرتشکیل شده شایدم حامله نیستی من اولین ماه بودک کلومفین خوردم تا۲۰خردادقراربودنزدیکی نداشته باشم وروز۲۰رابطه داشته باشم یک شب درمیون تا۱۰روزبعدینی۳۰خردادوقتم۲خردادبود ۱۰روزعقب انداختم گفتم عادیع۱۵ بیبی گذاشتم منفی روز۲۳ تاخیرمشکوک وبلاخره ۲۸ تاخیرمثبت

با یبار نزدیکی اونم منی بیرون تخیله شد و رابطه بادخول بدون کاندوم بود ..فقط با مایع قبل از منی رحمم ...

اگه گیراییت قوی باشع امکان بارداری وجودداره بزارازتاخیرت یه ماه بگذره دوباره ازبده 

اگه گیراییت قوی باشع امکان بارداری وجودداره بزارازتاخیرت یه ماه بگذره دوباره ازبده 

سلام عزیزمم من فقط یکبار نزدیکی داشتممم ... دیابتم دارم متفورمین و انسولین میزنم ..... ۲۴ و۲۱ روز از رابطه گذشته بود آز دادم ... یعنی امکان داره۲۴ یا ۲۱ روز از رابطه بگذره لقاح تشکیل نشه بایبار نزدیکی کلا تو تیر  تویه مرداد هم نزدیکی نداشتم ندارم ...