2777
2789
عنوان

مامانا يه سوال

98 بازدید | 8 پست

صبحتون بخير🌹

ببخشيد من غربالگري اول رفتم بعد متخصص سونو گفت خوشبختانه هييييييچ مشكلي نيست همه چيز خوبه بااين سونو فكر ميكنم ازمايش خونتم خوبه..ازمايش خون دادم رفتم پيش دكترم اونم گفت همه چيز خوبه..اما بهم ويتامين ب ٦ داد گفت سه تا در روز بخور گفتم زياد نيست گفت براي دندونات و اينا

حالا نگرانم ميگم نكنه اتفاقي افتاده كه انقدر ب ٦ داده بعد براي اينكه من نگران نشم الكي گفته همه چي خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگم ممكنه چيزي باشه دكتر نگه؟

نه ممكن نيست دكترا با كسي تعارف ندارن خدايي نكرده اگه چيزي بود حتما بهت ميگفت 

احتمالا انرژيت كمه بيحالي يا تهوع داري كه برات نوشته نگران نباش ويتامين خوبيه بخور 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

سلام عزیزان خانما کسی چله زیارت عاشورا برای حاجت نمیخواد ب نیابت بخونم

هزینشم۱۲۰میگیرم

جز این 

حدیث کسا

بس 

رحمت

انعام

حشر

روش حقشناس

توسل

ونمازقضای میت

ووو