2777
2789
عنوان

گاهی دلم ملیحه حکت بودن میخواهد...😳

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بگم  تا حالا جایی نگفتم  شوهر من عاشقم نبود   یعنی  با عشق ازدواج نکردیم  سنتی بود  ولی الان خیلی  دوستم داره .خیلی    کاراش شبیه شهید بابایه...    علایقش  ایمانش همه چیزش  ..جز قیافش😍

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
حق داری عزیزم  منم خیلی گریه کردم😓

خیلی اقا بود با کملات با شعور عاشق ..............هر چی بگم کم گفتم

فقط اون صحنه ای که ملیحه حکمت بین چمن زار بدو می کرد که سوار هلکوپتر که جنازه شهید بابایی توش بود بشه همین الان که دارم می نویسم تنم مور مور شد اهنگ فیلمم داشت پخش می شد وقتی سوار شد هلکوپتر حرکت کرد پرچم از روی تابوت شهید زد کنار گفت من فرستادی خونه خدا خودت رفتی پیش خدا شهید شدنت مبارک عباس    

وااییی خدا تنم لرزید

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
@"_اریحا_"   عزیزم خوبی،،میبینمت خوشحال میشم

سلام 😊 بله خوبم خدارو شکر . منم از دیدن کاربرای مهربون خوش حال میشم 😍⚘⚘⚘

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه چیز بگم  تا حالا جایی نگفتم  شوهر من عاشقم نبود   یعنی  با عشق ازدواج نکردیم ...

ما هم ازدواجمون سنتی بود عزیزم 

الان لیلی و مجنونیم😍

همسرمم الحمدلله خیلی مومن و خوش اخلاق واقعیه

خدا نصیب همه کنه😘

ان شاالله شفیعت باشن روز قیامت😘

ان شاءالله برام دعا کنن که نمازخون بشم شما هم دعام کنید

خودم میدونم نماز خیلی حالمو خوب میکنه ولی نمیخونم

من مذهبی نیستم ولی اعتقاد قلبی دارم به خدا و ائمه, میدونم نماز خیلی کمکم میکنه خیلی, دوست دارم بخونم

ان شاءالله برام دعا کنن که نمازخون بشم شما هم دعام کنید خودم میدونم نماز خیلی حالمو خوب میکنه ولی ن ...

عزیزدلم همین که دوست داری بخونی یعنی روحت پاکه هنوز😍

عزیزدلم 

اگه بدونی خدا چقققققدر دوستت داره سجده میکنی و دیگه از عشق دوست نداری سرتو بلند کنی 

اینی که برات میفرستم حدیث قدسیه گلم 

بخونش خیلی قشنگه😍