2777
2789

آدم یک وقتهایی دلش

#ملیحه_حکمت بودن میخواهد..😇

که یک روز یک شهید عباس بابایی پیدا شود و بگوید یا تو یا هیچکس!!😍

بعد بفهمی همه دوران تحصیلش در امریکا برای داشتنت نقشه میکشده

وبعدروز خواستگاری زل بزند به چشمهایت

وبا لبخند بگوید تو عشق سومی ...

اول خدا ...

بعد پرواز...

بعدم ملیحه خانوم...❤️

وتو متعجب بمانی اما

هلاک همان عشق سوم بودن باشی بی هیچ حسادتی ...

ادم دلش یک #شهید_عباس_بابایی میخواهد

تا باور کند میشود در آمریکا تحصیل کرد و یک مومن تمام عیار بود ....

از این عباس ها که بدون گل به خانه نمی ایند ...

مردی که بداند تو عادت پشت میز نهار خوردن داری اما، از قصد برایت توی حیاط بساط ابگوشت پهن کند و قربان صدقه ات برود🍲😋

آدم دلش هی از این عباس ها میخواهد که

وقتی به جانشان نق میزنی واز شهادتشان میترسیج😥 ناباورانه میگن بالام جان دیگه سعی کن کمتر دوسم داشته باشی !!☹️

ادم #هوس_میکند ملیحه ای باشد که

نازونعمت وثروت خانه پدری را رها میکند

وکلاهش را کنار بگذارد ، وبه خاطر با عشق روسری سر کردن در زمان شاه از کار بی کار شود

وبه همه هوس های پوچ زندگی پشت پا بزند .😊

ادم دلش از این عباس ها میخواهد که

وقتی ژنرال مافوقش دیر میکند

در اتاق مافوق ودر دل سرزمین کفر روزنامه پهن میکند

وبه نماز می ایستد ...✅

#آدم_دلش_از_این_عباس_ها_میخواهد ...

از این شهید #همت-ها و #حمید_باکری_ها

که مثل #افتاب در زندگی یک دختر میتابند

و بعد از آن پشت ابر پنهان میشوند ...

امــــــــــــــــــــآ...

تا ابد گرمای عشقشان گونه های یک زن را سرخ نگه میدارد!!!

درنقش عاشق ڪُش ترین زوج مڪمل

تندیس #سیمرغ بلورین راگرفتے🏅

یڪ آن شد این عاشق شدن

دنیا همان یڪ لحظه بود

آن دم ڪه چشمانت مرا ازعمق چشمانم ربود

به خداحافظے تلخ توسوگند نشد

ڪه تو رفتے و دلم ثانیه اے بند نشد

#عباس_بابایی

#داداش_عباس

#صدیقه_حکمت

#ملیحه_حکمت

🌸🍃🌸🍃🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خیلی   خوبه شهید بابایی....بنده خدا  زنش سال ۹۶ فوت کرد جوون بود ولی رفت پیش شهیدش  راحت شد ...میگفت تو این سالها یه شب نشد من با فکر عباس بالشم خیس نشه 😭😭😭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خدا از این عشق های پاک نصیب همه ی مجردا کنه😍

الهی اجرت با شهدا ،خیلی زیبا بود 

الهی یه همچین بختی قسمت تمام دخترخانم های مجرد بشه ،مخصوصا شما 😍💖 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .