2777
2789
میگما اگه از شهرستان برم تهران برا فوق میشه اونجا کار اموزی روگذروند

میشه ولی باشی بهتره مثلا از وکیل سرپرستت پرونده بگیری روال رو یاد بگیری چون خیلیا چیزی یاد نمیدن باید ازشون بخای بعد ممکنه در طول هفته براتون کلاس بذارن من یادمه خواهرام ی روز درهفته کلاس داشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی انتخاب شهرستان با خودشون هست؟

ن دیگه ب ترتیب رتبه ولی شرایط اون طرفم درنظر گرفته میشه من خواهرم رتبه یک شد گفت نمیخام مرکز استان گفتن اشکال نداره تفر بعد جایگزین شد بقیه رو بسته ب شرایط و رتبه پخش میکنن

فداتت😂اره دارم🤣نه ببین اگه برم رشته انسانی دانشگاهما میرم وکالت ولی بین تجربی و انسانی موندم

من بودم میرفتم تجربی

با دیپلم تجربی هر جا بخوای میتونی لری از پیرا پزشکی بگیر تا معلمی و هنرستان و وکالت و...

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

سلام با توجه به طرح تسهیل هنوز وکلای تازه وارد کار میشن دراند دارن به نطرتون؟

بستایش به خود وکیل داره بله البته 

خواهر من از اول پرونده های کله گنده برداشت 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

بستگی داره برادرشوهر من پرونده های زیر ۲۰۰ ۳۰۰ قبول نمی‌کرد عمدتا تو کار املاک بود و یه سری پرونده خاص من پیشش کار میکردم من پرونده های کوچولو برمی‌داشتم* البته باتوجه به تجربه و سابقم اونا می‌رسید بهم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

دوستم پارسال قبول شد و هنوز دوران کاراموزیشه و ماشین و گوشی خرید و وضعش توپه چون پرونده های خوبی به پستش میخوره و وکیل سرپرستشم اشناشونه اما خودشم واقعا تلاش میکنه از صب بدو بدوئه تا شب