2777
2789
عنوان

گاهی دلم ملیحه حکت بودن میخواهد...😳

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید زیادی وقتتونو گرفتم گلم 

اما این حدیث قدسی هم خیلی زیبا بود دلم نیومد نفرستمش

اگر آنانکه پشت به من نموده اند بدانند که من چقدر منتظر آنان هستم و به توبه و بازگشت آنها مشتاقم از شوق دیدار من قالب تهی میکردند و از شدّت محبت من بند بند وجود آنها از هم می گسست.

خیلی اقا بود با کملات با شعور عاشق ..............هر چی بگم کم گفتم فقط اون صحنه ای که ملیحه حکمت بی ...

وای این صحنه خیلی غم انگیز بود😭😭😭😭😭

مخصوصا جمله ی اخرش!!!!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
عزیزم حدیث قدسی یعنی سخن خداونده  اما جزئ قران نیست  به پیامبر وحی شدن و از پیامبر به عن ...

اینو میدونم گلم

میگم کجا ثبت شده؟ توسط کی؟ 

یعنی از کجا باید بدونیم معتبره و حرف کس دیگه نیست؟ 

اینو میدونم گلم میگم کجا ثبت شده؟ توسط کی؟  یعنی از کجا باید بدونیم معتبره و حرف کس دیگه نیست ...

از روی روایات پیامبر که نقل کردن عزیزم 

توی عکس ها منبعش نوشته 

این متن هم قبلا عکس نوشته شو داشتم گلم 

منبعش نوشته زیرش 

الان پیدا میکنم میفرستم عزیزم