2777
2789
عنوان

بگین سرنوشت من بعد از طلاق خیلی بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم کاری نیستن؟بیمه شذن هم کار آسونی نیست عزیزم الان کارفرماهایی که بیمه کنن واقعا کم هستن.عصبانیت ح ...

عزیزم شما چقدر خانم هستی گلم اصلا اروم شدم باهات حرف زدم.

در مورد بیمه باید بگم من رفتم خودم بیمه عمر کردم درسته شاید معتبر نباشه ولی خب بهتر از هیچیه. در مورد رانندگی باید بگم یهمدت باهاش صحبت میکردم بهش میگفتم میترسم و ... بعد یه دوروز خوب بود دوباره شروع میکرد. یه بار با پسرخالش که رابطمون باهاش خوبه صحبت کردم اونم باهاش حرف زد باز خوب بود ولی دوباره.... . یهمدت قهر کردم گفتم خودم میشنم پشت ماشین ولی خب نمیشه که همه جا من رانندگی کنم . اگه طرف محل نزاره میره ولی بعصی وقتا طرف دعوایی هم هست همین چند وقت پیش یه ماشین جلومون پیچید شوهرم بهش نگاه کرد اون مرده هم از این شرا بود افتاد دنبالمدن چاقو دراورده بود نشون میداد میگفت وایسا تا بهت بگم. اینقدر التماس کردم ایت الکرسی خوندم تا واینسه. این از این. 

از سر کار که میاد میوه میارم چایی البته باید بگم شوهرم فعلا یه ماهی هست شبا خیلی دیر میاد تا میاد غدا بهش میدم میخوابه یا تلویزیون میبینیم. بعصی وقتا هم غر میزنم بخاطر کاراش. 

کاری هست ولی سیاست کار نداره انگار میترسه چون دست و بالش بستس خیلی نمیتونه برا کار مانور بده. ببین از فرصتاش درست استفاده نمیکنه یه مشکلی که داره خیلی رو بقیه حساب باز میکنه برعکس من که تا خودم یکاریو انجام ندم خیالم راحت نیست. مثلا اگه قرار باشه یکی یه کاری براش بکنه دیگه خیلی پیگیری نمیکنه تا روز موعدش زود اعتماد میکنه و بعد از اون ور خودش بدقول میشه.

عزیزم شما چقدر خانم هستی گلم اصلا اروم شدم باهات حرف زدم. در مورد بیمه باید بگم من رفتم خودم بیمه ع ...

ممنونم نظر لطف شماست عزیزم❤ ولی دیر میاد غر نزن گلم.اون داره برای زندگیتون تلاش میکنه.اگر اصلا کار نمیکرذ خیلی ناراحت کننده تر بوده.عصبی بودنشون بخاطر کار زیاذشون هم هست.اشکالی نداره همسرشما مطمئنم از کار زیاد وجنگو اعصابی که سر کار دارن کمی کم حوصله شدن.گلم هستن مردهایی که که دائما در ماموریتن و خونه نیستن.پدر من از جمله این مشاغل بودن که مادرم دست تنها مارو بزرگ کردن ولی خب وقتی دارن تلاش میکنن شما خدارو شکر کنین خیلی ازشون تشکر کنین که دارن تلاش میکنن تو این وضعیت که همه چی با پارتی بازی هست خیلی ارزش داره که رو پایه خودشونن.سعی کنین شاد باشین تو خونه با برنامه های تلویزیون ورزش کنین یا فرهتگسراها گاهی البته در تهران من دیدم ایستگاه سلامتی میذارن که کلاسای ورزششون هیچ هرینه ای نداره.عزیزم خودت کمک کن زندگیت قشنگ بشه.شاد باش.به نظرم مشکل همسرتون اصلا حاد نیست و این عصبانیت بخاطر این هم هست که واقعا معلوم نیست سرکار چقدر سختی بهشون وارد میشه.بیمه که واقعا مشکل همه س.بعضی مشاغل مثل مشاغل خانگی مثل قالی بافی خانمها قبلا بیمه تامین اجتماعی میشدن.اگر میتونین برین سرکار که کمک همسرتون باشین البته اگر هسرتون موافقن.کتاب های انگیزشی مثبت بخونین.زندگی خیلی قشنگتر از ناامیذیه.خداوند هم انسان ناامیدو دوس نداره.بازم خداروشکر که شرایط خونتون خوب نیست حداقل یک نفر هست تو زندگیتون.شادی رو به زندگیتون برگردونین.زندگی رو میشه ساخت.

ممنونم نظر لطف شماست عزیزم❤ ولی دیر میاد غر نزن گلم.اون داره برای زندگیتون تلاش میکنه.اگر اصلا کار ن ...

باشه عزیزم ممنون. بازم سعیمو میکنم. مرسی که جواب دادین. خودم قبلا بیمه مشاغل خانگی بودم ولی بدلیل کمبود بودجه قطع شد. خودم تو خونه یکارایی میکنم و در مورد هزینه های خودم یکم کمک خرج هستم . بازم ممنون حتما چند بار حرفاتونو دوباره میخونم🌹🌹🌹💙💙💙

باشه عزیزم ممنون. بازم سعیمو میکنم. مرسی که جواب دادین. خودم قبلا بیمه مشاغل خانگی بودم ولی بدلیل کم ...

عزیزم خب بیمه تامین اجتماعی مشاغ خانوادگی بودین؟ایشالله بعدها که وضعیت اقتصادیتون بهتر شد فکر میکنم میتونین که بیمه ی سالهایی رو که ندادین رو بدین و دوباره بیمه تون برگزده و سالهایی که ندارین هم محاسبه بشه.خواهش میکنم عزیزم.ایشالله که مشکلتون برطرف بشه.