2777
2789
عنوان

بگین سرنوشت من بعد از طلاق خیلی بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 36 پست
نمیخوام سرتونو درد بیارم الان شهرمو عوض کردم  اومدیم شهر شوهرم ولی من هیچ پیشرفتی تو این زندگی ...

شده یبار باهاش حرف بزنی؟

درست و درمون؟

بعدم برا پول گرفتن سمج باش

من خودم سرکار میرم ولی برا خرج خودم همیشه ازشپول گرفتم

گاهی میگه ندارم

فرداش زنگ میزنم میگم پول داشته باشی میای خونه پول ندارم😊البته طلبکارانه ن

خب ی مسأله دیگه. تو کارها بهش مشاوره میدی؟ گاهی همسرم تصمیم‌های غیرعقلانی ای میگیره ک خیلی مهمه تو زندگی و من جلوشو گرفتم. یا راه های دیگه ای جلوش گذاشتم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا پول زیاد مهم نیست عزیزم .اخلاقش اصلا خوب نیست نشد من یبار باهاش برم بیرون سر رانندگی به کسی ...

بابای منم همینطوره سر رانندگی

ما عادت کردیم... 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من اصلا پول زیاد مهم نیست عزیزم .اخلاقش اصلا خوب نیست نشد من یبار باهاش برم بیرون سر رانندگی به کسی ...

بخدا شوهرمنم همینجوریه بیخیال بابا خوش بگذرون خودت ب خودت آرامشو هدیه کن 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
شده یبار باهاش حرف بزنی؟ درست و درمون؟ بعدم برا پول گرفتن سمج باش من خودم سرکار میرم ولی برا خ ...

کلا همه چیو من باید کنترل کنم وگرنه احساس میکنم گند میزنه. انگار از من طلبکاره مثلا امروز بهش گفتم پول اجاره خونه رو دادی گفت نه یک ماهم دیر بشه طوری نیست گفتم سر سال میگه بلند شین میگه خب بلند میشیم بهش میگم من دیگه توان اسباب کشیو ندارم میگه نه اینکه تو اسباب کشی خیلی اذیت میشی تو!! همه کارامو خودم میکنم 

بابای منم همینطوره سر رانندگی ما عادت کردیم... 

من هنوز عادت نکردم هنوز تا اینکارو میکنه لرزش دست میگیرم هزار بار با خواهش التماس محبت ازش خواستم دوروز خوبه باز دوباره شروع میکنه. 

سلام عزیزم.انشالله که ک مشکلتون برطرف بشه.عزیزم به نظر من اصلا صلاح نیست که جدا بشین.همسرتون مشکل جدی ندارن اگر اعتیاد داشتن من میگفتم جدا بشین ولی این مسائل حل میشن.اینکه حقوقتونو خرج میکنید مگه بهشون علاقه ای ندارین.خب زنو شوهر این مسائل رو باهم ندارن باهم زندگی قشنگی داشته باشین باهم زندگیو بسازین اصلا به این توجه نکنید که میگن حقوقتو خرج نکن چون شماهم داخل در همون زندگی مشترک هستین.اونجا که به همسرتون گفتین اجاره رو پرداخت کن همسرتون گفتم یک ماه دیرتر.شما نباید میگفتین من حوصله اسباب کشی ندارم.یا باید سکوت میکزدین یا میگفتین باشه عزیزم هرطور صلاحه.میدونم ته دلتون راضی به گفتن این حرفعت نیستین ولی اگر جدا بشید زندگی بهتری انتظارتونو نمیکشه.ازنظر من بچه دار نشین و یک مدتی رو اخلاق همسرتون کار کنین.یک مدتی رو همچنان با صبر وتدبیر تحمل کنید وبه همسرتون خیلی محبت کنین.بخدا حل میشه.اگر عشقو به زندگی برگزدونین همش حل میشه.شما باید دوباره عشقو به همسرتون برگردونید که بخاطر علاقه ب شما حاضر بشه براتون همه کار کنه 

سلام عزیزم.انشالله که ک مشکلتون برطرف بشه.عزیزم به نظر من اصلا صلاح نیست که جدا بشین.همسرتون مشکل جد ...

مرسییی عزیزم بابت حرفای خوبت

باور کن من از موقعی که ازدواج کردم هر روز دارم زجر میکشم گریه میکنم . از روزی که عقد کردم انگار وارد جهنم شدم . شوهرم اخلاق درس حسابی نداره. من واقعا کم اوردم نمیدونم باید چیکار کنم . خداروشکر میکنم بچه دار نشدم تا حالا با اینکه خیلی دلم میخواست طعمشو بچشم. اخه همه چی که اعتیادو خیانت نیست بی مهری و سرد بودن به زندگی از همه چی بدتره. نه اینکه شوهرم سرد باشه ها نه ولی انگار زندگیمون اهمیتی نداره از همون اول گفت میخوای بمونی میخوای برو . احساس میکنم من فقط تلاش کردم برا  این زندگی احساس میکنم اگه یه روزی بخوام برم براش اهمیتی ندام . واقعا خستم دیگه. دیگه بریدم خانمی نمیدونم به کی بگم کجا برم برا کی از غصه هام بگم.  یه جورایی یخ کردم انگار هیچ امیدی به اینده ندارم هیچی

چیکار کنم به نطرت. یعنی بعد جدایی نمیتونم رو پا خودم وایسم؟؟ خیلی دلم میخواد زندگیمو حفظ کنم ولی فقط یه طرفس به شوهرم میگم اخلاقتو درس کن عصبی نباش میگه من همینم که هستم چیکار کنم دیگه

مرسییی عزیزم بابت حرفای خوبت باور کن من از موقعی که ازدواج کردم هر روز دارم زجر میکشم گریه میکنم . ...

عزیزم شایدم طلاق بگیری بعدها زندگیت بهتر بشه ولی 80درصدزندگیاشون بهتر نمیشه عزیزم.ب نظرم شما مستقیم به همسرنگو که عصبی نباش عزیزم مردها معمولا جبهه میگیرن در مقابل این حرف.بخاطر شرایط اقتصادی هم هست که همسرتون سرد شدن.عزیزم ب نظرم با رفتار میتونین بهتر بگین که عصبانی نشن.اوایل خیلی بهشون محبت کنین برای زندگی باید جنگید تو این شرایط عزیزدلم.به نظرم از امروز شروع کن ولی اگر زندگیتونو دوس داری ناامیذ نشو وصبوری به خرج بده.از سرکار میان برین دم در بهشون بگیذ خسته نباشی همسرم.براشون سریعا شربت یا میوه یا هرچی بیارین اگر نخوردن بگین که باشه عزیزم و ناراحت نشین.من نمیدونم رفتارهای بد همسرتون چیه ولی اگر بگین با کمک بقیه دوستان بگیم که عکس العملتون در مقابل کاراشون چی باشه.زندگیتون سرد شده طبیعیه تو زندگی همه این سردیا بوجود میاد.هرزمان خیلی عصبی شدن بعد اینکه محبت بین شما بیشتر شد بهشون بگین حیف نیست همسرگلم خودشو ناراخت میکنه.یا گفتن میخوای بمون یا میخوای برو.بهشون بگین من دوست دارم من زندگیمو من تورو دوس دارم عزیزم هستم تاآخرش.مطمئن باشین بعد یک مدت جواب میگیرین.از محبت خارها گل میشود.

نمیخوام سرتونو درد بیارم الان شهرمو عوض کردم  اومدیم شهر شوهرم ولی من هیچ پیشرفتی تو این زندگی ...

عزیزم شرایط جامعه اینه.من از نزدیکانم قوق لیسانس از دانشکاه علموصنعت دارن کار ثابت ندارن.اگر شوهرتون تلاش میکنن و کار ثابت ندارن که چیزعجیبی نیست تلاش میکنن ولی توانشون همین مقداره.شرایط جامعه ما الان واقعا خوب نیست.اگر بفکر کار هستن واقعا شمام حمایتشون کنین.الان هیچکس پیشرفتی نمیکنه مگر حمایت از جانب خانواده ها بشه و اون هم وظیفه خانواده ها نیست یک لطفه که میکنن.به نظرم مردی که هزینه خانوادشو تو شرایط امروزی میده قهرمانه عزیزم.به نظرم شما بچه دار نشو و یک مدتی دست نگه دار تا شرایطت رو بسنجی وفعلا بفکر جدایی نباش عزیزم.خدای نکرده گاهی ازدواج دوم پیش میاد و طرق مقابل همه چی داره ولی اخلاق نداره اعتیاد داره دست بزن داره و هزارتا مشکل مختلف.به نظرم برای زندگیت بجنگ اگر ذره ای بهتر شد امید داشته باش که بازهم بهتر هم میشه

عزیزم شایدم طلاق بگیری بعدها زندگیت بهتر بشه ولی 80درصدزندگیاشون بهتر نمیشه عزیزم.ب نظرم شما مستقیم ...

یه موقعی اینقدر انگیزه و انرژی داشتم الان انگار سرد شدم از همه چی فقط بغض دارم . بخوام همرو بگم خیلی زیاد میشه ولی مثلا شوهرم موقع رانندگی عصبیه اگه یه ماشین براش چزاع یا بوق بزنه باهاش دعوا میکنه ببین با محبت حرف سیاست هر کاری بگی کردم ولی درس نشد. همش استرس دارم. یا مثلا برا کارش زیاد دل به کار نمیده ببین بعد اینهمه وقت یه کار مشخص نداره بیمه نداره اینده نداره . من احساس میکنم نمیتونم بهش تکیه کنم . اونا رو چیکار کنم؟

عزیزم شرایط جامعه اینه.من از نزدیکانم قوق لیسانس از دانشکاه علموصنعت دارن کار ثابت ندارن.اگر شوهرتون ...

اره شرایط جامعه که واقعا بده من درکش میکنم و هر کاری تونستم کردم. دلم نمیخواد زندگیمو از دست بدم خیلی برا حفظش تلاش کردم خیلی زجر کشیدم . الان اگه جدا هم بشم خونه مامانم اینا نمیتونم برم. باید رو پای خودم وایسم. واقعا نمیدونم چرا اینقدر سر ناسازگاری برداشتم انگار سختی که این همه سال خودم تنهایی تحمل کردم و دم نزدم یهویی فوران کرده دست خودم نیس . یه نفرت و یه حس دوس داشتم دوتاشو همرمان دارم 

یه موقعی اینقدر انگیزه و انرژی داشتم الان انگار سرد شدم از همه چی فقط بغض دارم . بخوام همرو بگم خیلی ...

آدم کاری نیستن؟بیمه شذن هم کار آسونی نیست عزیزم الان کارفرماهایی که بیمه کنن واقعا کم هستن.عصبانیت حین رانندگی خب شما سکوت کنین.عزیزم این مسئله مهمی نیست.یعنی یک ماشینی بوق بزنن پیاده میشن کتک کاری راه میندازن؟شما چطور سیاست به کار برذین؟از سرکار میان شما چه رفتاری باهاشون دارین؟اینارو میپرسم ازتون که باهم بفکر چاره باشیم ببینیم کجای کار مشکل داره

اره شرایط جامعه که واقعا بده من درکش میکنم و هر کاری تونستم کردم. دلم نمیخواد زندگیمو از دست بدم خیل ...

حس دوس داشتنتونو بیشتر کنید.من مطمئنم زندگیتون عالی میشه.اگر میتونین این روزا نذر هم کنید وبرای آرامش زندگیتون صلوات بفرستین.یک زن مطلقه تو شرایط امروز جامعه واقعا زندگی براش دشواره عزیزم.من میگم برای زندگیتون تلاش کنید اگر همسرتون گذشته باشما مهربون بودن پس بدونین که ایشون همون آدمن.معذرت میخوام میگم ولی مردا رو میشه تربیت کرد البته منظورم از تربیت هدایته از لحاظ رفتاریه