2777
2789
عنوان

ازدواج باکسی که بهش علاقه نداری

5216 بازدید | 62 پست

سلام من ۲۰ سالمه خاستگارای زیادی دارم. پسر خالم(پسرعمومم میشه) هم یکی از اون هاست .وهمه میگن این توروخوشبخت میکنه و عالیه من اصلللا دوسش ندارم و ازش حتی چندشمممم میشه . اما وقتی میبینم همه میگن خوبه باخودم میگم‌شاید باهاش ازدواج کردم درست شد حسم؟ 

البته من ته دلم عاشق یکی از خاستگارامم که پدرشون مورد تایید پدرو مادرم نیس ( چون پدرایشون معتادبه تریاکن البته زیاد نه و یه سری مشکلات) اما من واااقعا دوسشون دارم 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۱۰۰
1
20%
۱۰۰
4
80%
دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

ازدواج نکن ..  ب عشق بعد ازدواج اعتقاد ندارم

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ... اگه نمی گفتی چندشت میشه می گفتم ازدواج کن اما الان میگم نههههه

دقیقا وقتی فکرشو میکنم بخواد مثلا یه روزی شوهرم بشه و مثلا بهم دست بزنه ازش متنفر میشم گریم میگیره

منم به عشق و علاقه بعد ازدواج تا حدودی اعتقاد دارم چون تجربه داشتم..... و فک کردم بعد ازدواج خوب میش ...

ب وجود اومد عشق ؟؟ یعنی الان علاقه هست؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
با اونکه دوسش آری ازدواج کن پدرش معتاده پسرش چ تقصیری داره... بعدشم انقد فامیل نزدیک خوب نیس

پسره باید کاملا تحت نظر قرار بگیره و ببینن چجور ادمیه....پدر و مادر فقط به خاطر پدر معتاد نه نمیگن حتما چیزایی دیگه ای هم دیدن که قبول نمیکنن

با اونکه دوسش آری ازدواج کن پدرش معتاده پسرش چ تقصیری داره... بعدشم انقد فامیل نزدیک خوب نیس

آره بنده ی خدا . خیلیم پسر خوبیه . اما خانواده میگن به ما نمیخورن😔😔😔

به نظر من یک مدت به عنوان همسر ایندت با پسرخالت رفت و آمد کن شاید به دلت نشست ، قبول کن ک تا الان فقط برات پسرخالت بوده و با ی دید دیگه بهش نگاه میکردی !

و اگه نظر منو میخوای با کسی ازدواج نکن که خانوادت تائیدش نمیکنن اولا ازدواج پیوند دوتا خانوادس نه فقط دوتا آدم پس پدر و مادرت هم باید اون طرف مقابل و خانوادشو دوست داشته باشن ، دوما اگه خدایی نکرده در اینده مشکلی پیش اومد هیچ وقت این حرفو از خانوادت نمیشنوی که ما که بهت گفته بودیم این به دردت نمیخوره!!!! ( سعی نکن حمایت کامل خانوادتو از دست بدی) ،سوما پسری که دیده پدرش تریاک میکشه خیلی خیلی براش راحت تره که بعدها بره سمت تریاک تا کسی که تو خانوادش تریاک ندیده ! 

در کل من صد در صد نمیگم پسر خالت خوبه ولی اگه واقعا شرایطش خوبه ی مدت بدون قضاوت های قبلیت و پیش فرض بدی کا ازش داری مثل ی ادم جدید باهاش رفتار کن شاید به دلت نشست .