2777
2789
عنوان

ازدواج باکسی که بهش علاقه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5229 بازدید | 62 پست
خونوادمو چیکار کنم؟ هممممشون از مادروپدرو خاله و مادرو بزرگ و کوچیک و بزرگ میگن همینو بگیر خوبه اگه ...

آخیییییییی ...

ولی ی چیزی از من به تو نصیحت😁

اگه خودت اهل نمازی هییییییییچ وقت با ی آدم بی نماز ازدواج نکن ! 

کسی که بلد نیست به تعهد به خدای خودش که این همه بهش محبت کرده و این همه بهش نعمت داده پایبند باشه چی جودی میخواد ی عمر به تو متعهد باشه!؟!؟ 

این اعتقاد شخصیه منه کلا مردا بعد از ۲۵ سالگی عاقل میشن و ثبات عقلی پیدا میکنن قبل از اون کلا ادعا دارن و مثل بچها رفتار میکنن ! 

عزیزم پاکدامنی و متعهد بودن فقط مختص زن نیست ، خدا تو قران اول مرد ها رو دعوت به پاک دامنی و فرو بستن چشماشون کرده و بعد زن هارو ....متاسفانه تو ایران ازدواج ها به این شکله که ازدواج ها اول بخاطر موقعیت و پول شکل میگیره و طلاق بخاطر اخلاق ( اینجوری با خانوادت صحبت کن) 

اگه پسری از همون نوجوونیش یاد نگرفته که متعهد باشه هیچ وقت عوض نمیشه ! پدر و مادرش بعد ۲۰ سال نتونستن درستش کنن اونوقت چرا انتظار دارن تو بری ی شبه درستش کنی .

اشتباه نکن

خونوادمو چیکار کنم؟ هممممشون از مادروپدرو خاله و مادرو بزرگ و کوچیک و بزرگ میگن همینو بگیر خوبه اگه ...

به این حرف که میگن زن میگیره درس میشه اعتماد نکن بنده دارم چوب این حرفو میخورم...... معذرت میخام آدمی که خودش خاسته هرزه باشه تو خونش میمونه..... اینکارو نکن لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییییییی ... ولی ی چیزی از من به تو نصیحت😁 اگه خودت اهل نمازی هییییییییچ وقت با ی آدم بی نماز ا ...

ریا نباشه من خودم اعتقادات قویی دارم . ومهم ترین ملاکم برای ازدواج ایمانه اون خاستگارم ازین لحاظا عالیه . نون حلال درمیاره کارگری میکرد و شنیده بودم کارش ازته دله و بفکر کار حلاله نمازخون قران خون چشم پاک حرف زن و دختر مردمو نمیزنه و الان بخاطر من انننقققد آزمون داد که بالاخره کارمند بیمه تامین اجتماعی شد. البتههه ناگفته نماند که زمانی که بچه بوده ینی حدودا ۱۹. ۱۸ سال شیطنت های خودشو داشته( بخاطر دوست ناباب مشروب خورده بوده و چندبار سیگار کشیده بوده)  اما میدونم و یقین دارم ک الان بشدت پشیمونه و توبه کرده . 

اما بازم نمیدونم چیکار کنم همشون یه مشکلی دارن هیچکی بدون عیب پیدا نمیشه 😔

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
به این حرف که میگن زن میگیره درس میشه اعتماد نکن بنده دارم چوب این حرفو میخورم...... معذرت میخام آدم ...

واقعا همینطوره . پسر خالم خونه مجردی داره و چسبیده ب خونه ماست .من خودم نصف شب صدای یه دخترو از توی حیاط شنیده بودم که گل میگفتنو گل میشنیدن . 

و حتی ی بار با حرص گفته بود که دخترتون مال منه ولی من به دختربازی و قلیون عادت کردم .

که بعدها گفت پشیمونم از حرفم یخاطر اینکه حرصم گرفته اینو گفتم!!!!!😐😐😐😐😑😑😑😑

واقعا همینطوره . پسر خالم خونه مجردی داره و چسبیده ب خونه ماست .من خودم نصف شب صدای یه دخترو از توی ...

ولله بهت حق میدم ازش بدت بیاد... مگه شهر هرته.... چه آدم پروویی..... خانوادت چه کمالاتی در جنابعالی دیدن و همچنین اقوام که ایشون رو براتون میپسندن؟؟ 😫😫😫😫😫😫

ولله بهت حق میدم ازش بدت بیاد... مگه شهر هرته.... چه آدم پروویی..... خانوادت چه کمالاتی در جنابعالی ...

هیچی خواهر من، پووول!!! و البته فامیل بودن .

البته مظلوم نما هم هستن این پسر😒

هیچی خواهر من، پووول!!! و البته فامیل بودن . البته مظلوم نما هم هستن این پسر😒

ایششششش...... تورو خدا خودتو نبازی ها..... دو روز باهات باشه..... دلشو میزنی...بعدش به چیش دلخوش باشی؟؟؟؟ میشه تکیه گاه برات؟ پدر خوبی برا بچه هات؟.؟ 

این با این همه تعفن هاش.... بچه سالم فک نکنم نصیبش بشه.... خیلی تاثیر داره هااا.... قوی باش و کوتاه نیا.... آدم نون و ماست بخوره ولی دلش قرص و راحت باشه از طرف مقابلش

ایششششش...... تورو خدا خودتو نبازی ها..... دو روز باهات باشه..... دلشو میزنی...بعدش به چیش دلخوش باش ...

دقیقا همینطوره اعتماد خیییلیییی مهمه .

من همیشه توی دعاهام ازخدا میخوام همسری نصیبم بشه که اعتماد و رضایت دوطرفه داشته باشیم همیشه .چ خودمون و چ خانوادهامون .

اما میدونی اول از همه که نباید با این آدما ازدواج کرد ولی اگه خدایی نکرده نا آگاهانه ازدواج صورت گرفتو اتفاق افتاد مردی که اینکارو کنه بالاخره سرش به سنگ میخوره و میفهمه هیچ احدی مثل زنش نیست و یه جوری میشه که عاشق زنش میشه و حسابی پشیمون میشه .

آخیییییییی ... ولی ی چیزی از من به تو نصیحت😁 اگه خودت اهل نمازی هییییییییچ وقت با ی آدم بی نماز ا ...

خدا خیرت بده عزیزم خیلی حرفات قشنگ بود و منطقی .

احساس میکردم با یه آدم کامل و سن و سال دار و باسواد دارم صحبت میکنم . خیلی کمکم کردی ان شاالله که شمام خوشبخت شی .

تمام صحبتات رو برای پدرم خوندم خیلی خوشش اومد ازم پرسید مشاوره؟ چقدر با سواده .

گفتم نه هم سن خودمه!!! خیلی تعجب کرده بود😂😂😂 تاثیر زیادی داشت امیدوارم دوباره یادشون نره 

ریا نباشه من خودم اعتقادات قویی دارم . ومهم ترین ملاکم برای ازدواج ایمانه اون خاستگارم ازین لحاظا عا ...

عزززززیزم، اخیییییی 

حالا که میبینی اینقدر برای تو تلاش کرده به نظرم ی فرصت بهش بده و اینکه من کامل در جریان زندگی تو نیستم ، در نهایت این تویی ک تصمیم اخرو واسه زندگیت میگیری و تو باید مسئولیت آینده ای انتخاب میکنی رو به عهده بگیری .

اگه حرفی زدم فقط و فقط از روی برداشتی بود ک از نوشته هات داشتم و اینکه کاملا حرفت درسته ک هیچکسی بی نقص نیست ... بازم فکراتو بکن ولی هیچ وقت اعتقاداتو بخاطر هیچکسی زیر پا نزار ....

انشالله که خیره😊

خوشبخت بشی❤

خدا خیرت بده عزیزم خیلی حرفات قشنگ بود و منطقی . احساس میکردم با یه آدم کامل و سن و سال دار و باسوا ...

خوشحالم ک تونستم کمکت کنم 😊🙏

من رشتم حقوقه ولی خیلیا بهم گفتن باید روانشناسی میخوندی !😂

تو وقتی معتقدی  با یکی  که نماز نمیخونه ازدواج نکن ......خیییییلییی سختااا  بهتر ازاینکا چند سال دیگه ررگردی خونه بابات  ...محکم وایستا  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔