2777
2789

دوستان سلام من سونو دادم جوابش اومد ک ندشته بود فولیکول غالب نداری ودکترم گفتن ک تخمدانت خیلی ضعیفه قبلنم هورمونم یکی دوتاش بالا بود ک قرص دادن این دفعه ی قرص مدروکسی پروژستون دادن من همیشه پریودم جلو میوفتاد حالا این سری سه روزه از وقتم گذشته وپریود نشدم علایم خاصیم ندارم فقط موقع موعدم تند تند ادرار داشتم وآب زیار میخوردم.امکانش هست از قرص مدروکسی باشه یا برم تو استرس اینکه حامله ام؟توروخدا اگه کسی میدونه بگه تا شنبه ک پریود نشم میرم دکتر

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیات بالا بود ؟ 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
از قرص،رو هرکس یه اثری داره

یعنی قرص رو قطع کنم پریود میشم آخه ی قرصیم دادن بهم ک گفتن از روزه سوم عادتم تا هفتم دوتا بخورم چون تخمدانم خیلی ضعیف بود.

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

وااای خدای من 

بیا بغلم همدرد پیدا کردم 😀

منم تخمدان ضعیف 

فولیکول غالب ندارم 

یدونه دارم خیلی ضعیف که بدرد باروری نمیخوره 

با آمپول  و دارو بزرگ میشه 

اینم بگم من ماهی که درمان رو ول کردم باردار شدم ...

فقط از شانسم بچه م نموند ...

یه بی بی چک بزن 

منم دقیقا علائم شما رو داشتم 

برو بزن خبر بده 

به امید خدا باردار هستی عزیزم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چیات بالا بود ؟ 

نمیدونم هورمون چی بود پریودام خیلی جلو جلو میشد یبار ده روز جلو افتاد

قرص مدروکسی پروژسترون منظورم هست

به منم داده همینو ولی گفته بعد آمپول روزی یه دونه بخور ...😊

تا پونزده روز 

بعدش بی بی چک بزن گفتم باشه 😁

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وااای خدای من  بیا بغلم همدرد پیدا کردم 😀 منم تخمدان ضعیف  فولیکول غالب ندارم  ی ...

منم گفتن ک بزرگترین فولیکول ۷هست.وای نع عزیزم من تازه ۵ ماهه عروسی کردم😭دوس ندارم باردار باشم حالا امشب بی بی میزنم تا شنبه برم دکتر.اگه چیزی باشه میشه با قرص دفعش کرد؟دکترای مامایی دفع میکنن😢😢

تخمدان ضعیف همون تنبلی تخمدان میشه؟؟؟ ب منم گف دکتر ک تخمدانات ضعیف شدن 

من پرسیدم گفت نه 

توی تخمدان ضعیف پریود  سر وقت هست ....چاق نیستیم تقریبا ...یکم علائم فرق دارن 

به منم داده همینو ولی گفته بعد آمپول روزی یه دونه بخور ...😊 تا پونزده روز  بعدش بی بی چک بزن ...

چی یعنی واسه بارداری میدن این قرصو😑😑من گفتم قصد بارداری ندارم😣😣

قرصو قطع نکردی،؟

ن  سه تاش مونده هنوز