سلام خانما،دو ماه پیش من پریودم ب مدت چهار روز و این ماه ب مدت پنج روز عقب افتاد،تا الان هیچوقت عقب ننداخته بودم و همیشه سر موقع بود حتی ی مدت عفونت داشتم اما بازم پریودم منظم بود،اردیبهشت ماه برای چکاپ رفتم و دکتر گفت مشکلی ندارم،دیروز که رفتم گفت کیست ریز دارم و برای چهار ماه دوفاستون داده،خیلی ناراحتم ،میترسم اصلا باردار نشم،قصد داشتم چند ماه دیگه اقدام کنم برای بارداری،کسی بود خوب بشه و باردار بشه بعد از مصرف قرص؟؟
خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
علت به وجود اومدنش عفونته که درمان نشه تا اونجیی که من میدونم دوفاستون بدتر کیست میارها
چرا وقتی چیزیو دقیق نمیدونین استرس میدین
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم کیست ریز داشتم و دوماه قرص الدی دکتر گفت مصرف کن و خوب شدم و دوباره هم باردار شدم.
کیست میدونی چیه
تخمدانها هر ماه یک تخمک آزاد میکنن اینجوری ک مث یه حباب از تخمدان خارج میشه و حبابه میترکه و تخمک آزاد میشه گاهی این تخمکها آزاد نمیشن و اون حبابه نمیترکه ب اون حبابهای نترکیده کیست میگن ک روی پریود تاثیر میذاره.
علت به وجود اومدنش عفونته که درمان نشه تا اونجیی که من میدونم دوفاستون بدتر کیست میارها
من زمستون پارسال عفونت داشتم که کلا خوب شدم ،قبل از عید ازمایش دادم که هیچ عفونتی نداشتم ،اردیبهشت هم برای چکاپ رفتم که گفت مشکل ندارم،دوفاستون هم تجویز خود دکتر بوده،دکتر خیلی مشهوری هم میرم نمیدونم واقعا دارو درست داده یا ن
خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
کیست ریز همون تنبلی تخمدان، بله من طبیعی باردار شدم، استرس خیلی تاثیر داره، منم اولین بار رفتم سونو گفت سالمی، سه ماه بعد گفت تنبلی و کیست ریز و اینا داری، ورزش کن، شیرینی جات کم بخور یا نخور ، استرسو از خودت دور کن و چیزای مقوی و محرک تخمدان مث عرق رازیانه و سیاهدانه عسل و ... اینا رو سرچ کن بخور خیلی تاثیر داره عزیزم، انشاالله زودتر خوب بشید
کیست ریز همون تنبلی تخمدان، بله من طبیعی باردار شدم، استرس خیلی تاثیر داره، منم اولین بار رفتم سونو ...
از دیشب که فهمیدم خیلی ناراحتم و استرس دارم،باشگاه میرم،عرق رازیانه روزی چقدر باید خورد؟من طبعم خیلی گرمه و صورتم جوش میزنه بدتر نشم؟ب شما دکتر چی داد؟؟
دکتر یک ماه بهم دوفاستون داد بهم نیفتاد ، دیگه نخوردم. برا تنبلیم دیگه دارویی تجویز نکرد، چون اذیتم نمیکرد و خودم اهل دارو نیستم از وقتی برگشتم سر کار و تحرکم شروع شد علائمش خیلی کمتر شد و خیلی بهتر شدم