2777
2789
عنوان

کیست ریز و مصرف دوفاستون،خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 14956 بازدید | 36 پست
از دیشب که فهمیدم خیلی ناراحتم و استرس دارم،باشگاه میرم،عرق رازیانه روزی چقدر باید خورد؟من طبعم خیلی ...

اگه طبعت گرمه پس نخور ، چون باعث جوش صورت میشه، من با اینکه طبعم سرده گرمیجات زیاد خوردم و صورتم جوش زد😐  ولی خیلیا با طب سنتی جواب گرفتن گلم

دکتر یک ماه بهم دوفاستون داد بهم نیفتاد ، دیگه نخوردم. برا تنبلیم دیگه دارویی تجویز نکرد، چون اذیتم ...

ممنون🌷🌷

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طبعت گرمه پس نخور ، چون باعث جوش صورت میشه، من با اینکه طبعم سرده گرمیجات زیاد خوردم و صورتم جوش ...

مرسی🌷🌷

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
ممنون از توضیحت عزیزم،ب من دوفاستون داده،ممکنه با مصرف دوفاستون بدتر بشم؟؟

نه دوفاستون خیلی خوبه حتی اگه موقع خوردنش باردارم بشی جای بچتو سفت میکنه

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
میدونم که میگم،هم خودم هم زن داداشم برای تنظیم قائدگی دوفاستون مصرف کردیم که کیست اورد و خود دکتر گف ...

دوفاستون برا تخمک گزاریه وقتی تخمک تولید بشه ولی آزاد نشه میشه کیست توبدن شما آزاد نشده من مصرف کردم چند ماه چون تخمکام آزاد شد کیست نیاورد

دوفاستون برا تخمک گزاریه وقتی تخمک تولید بشه ولی آزاد نشه میشه کیست توبدن شما آزاد نشده من مصرف کردم ...

شاید به ما نساخته نمیدونم،چون دقیقا مامانمم اینجوری شد،مامانم اصلا کیست نداشته به عمرش فقط قائدگیش زیاد بود بهش دوفاستون داد ولی بعدش دچار کیستای بزرگ شد الانم بخاطر کیستا تحت درمان

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

نه دوفاستون خیلی خوبه حتی اگه موقع خوردنش باردارم بشی جای بچتو سفت میکنه

یعنی احتمالش هست با وجود کیست باردار شد؟؟

از دیشب که فهمیدم خیلی ناراحتم و استرس دارم،باشگاه میرم،عرق رازیانه روزی چقدر باید خورد؟من طبعم خیلی ...

عزیزم اصلا چیزی نیس که بخوای خودتو ناراحت کنی

کیست ریز همون تنبلی تخمدان هس

الان اکثر خانوما بهش مبتلا هستن

دوفاستون خیلی قرص خوبیه

در صورتیکه قاعدگی رو منظم میکنه میتونی حین خوردنش حامله هم بشی

دوفاستون رو برا تنظیم قاعدگی داده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اونکه اره،خواهرم کیست داشت باردار شد فقط تحت مراقبت بود و استراحت مطلق

ممنون🙏🙏

عزیزم اصلا چیزی نیس که بخوای خودتو ناراحت کنی کیست ریز همون تنبلی تخمدان هس الان اکثر خانوما بهش م ...

ممنونم عزیزم،هنوز امادگی لازم از نظر روحی برای بارداری رو ندارم اما تحمل اینکه بچه دار نشم  هم ندارم،انشالله خدا ب هرکسی که بچه میخواد بده

ممنونم عزیزم،هنوز امادگی لازم از نظر روحی برای بارداری رو ندارم اما تحمل اینکه بچه دار نشم  هم ...

زیاد بارداری رو به تعویق ننداز

بارداریا سخت شده

مشخص نیس ماه اول بگیره یا چند سال دیگه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یعنی احتمالش هست با وجود کیست باردار شد؟؟

بله عزیزم من خودم چند ماه خوردم فقط اگه فیبروم یا مشکل هورمونی داشته باشی نباید بخوری بدتر میشی من خیلی خوب بود استفاده کردم براکیست ریز ورزش کنچربی و شیرینی نخور اصلا منم داشتم خداروشکر دکترگفت خوب شدی 

زیاد بارداری رو به تعویق ننداز بارداریا سخت شده مشخص نیس ماه اول بگیره یا چند سال دیگه

درسته،دیگه دست خداس که چه موقع بهمون بچه عطا کنه

بله عزیزم من خودم چند ماه خوردم فقط اگه فیبروم یا مشکل هورمونی داشته باشی نباید بخوری بدتر میشی من خ ...

دکتر فقط گفت کیست ریز داری نگران نباش،دیگه چیزی نگفت،من متنفرم از شیرینی جات خیلی کم میخورم،باشگاه هم چندوقته که دارم میرم