2777
2789
عنوان

خانمایی که نی نیشون پسر بوده و طبیعی زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 61 پست
عزیزم.... انشاالله که به حق حضرت محمد نی نیتو سالم بغل بگیری. 

انشالله همچنین 😚😙 میگم اوایل بارداریت چه علائمی داشتی فهمیدی بچت چیه من خیلی دوس دارم بدونم بچم‌چیه 😂😁 ذوق خرید لباس دارم براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زن داداشj سر زایمان  درد خیلی خفیفی داشت نفهمید درد زایمانه.مامانم بزور بردش چک شه همونجا ...

انشاالله که واسه منم همینطور باشه. چشم عزیزم حتما.

خدایاشکرت
انشالله همچنین 😚😙 میگم اوایل بارداریت چه علائمی داشتی فهمیدی بچت چیه من خیلی دوس دارم بدونم بچم‌چی ...

من اوایل بارداریم فقط سوزش معده داشتم. بالا نمی اوردم. حسم بهم میگفت پسره. احساس میکنم هر کی دختر داره خیلی میاره بالا

خدایاشکرت
ان شاالله آقام علی علیه السلام دل شکسته تورو آروم کنه.واقعا تاثیر داره نادعلی. پنج بار بخون تو آب فو ...

عزیزم. خدا میدونه حرفاتون چقد باعث ارامشم میشه. انشاالله خدا دلتو شاد کنه. انشاالله همین الان انجام میدم

خدایاشکرت
منم امشب رابطه داشتم. دردم از دقیقا از بعد رابطه شروع شد

Ye  dush  begir  v  bad  Boro  bimarestan  

Sadaghe   bezar  

man  ro  am  hatman  doa  kon  k  khune  dar  sham  hamin  emsal

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
خيلي خيلي خوش به حالت  😍😍ايشالله واسه منم زود بگذره برسه وقت زايمان

انشاالله عزیزم که واست خیلی خیلی زود بگذره. یک چشم بهم بزنی بشه وقت زایمانت. من خیلی اذیت شدم مخصوصا ماه اخر. انتظار خیلی سخته

خدایاشکرت
حتما عزیزم. دستت درد نکنه خانمی. انشاالله خدا دلتو شاد کنه

شربت زعفران رو شنیدم که با خوردنش جنین ممکنه مدفوع کنه و خدای ناکرده اتفاقی بیفته خودسرانه نخورین اونحا از ماما هم بپرس 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
عزیزم انشاالله که بسلامتی نی نی کوچولوتو بغل بگیری. 

فدات عزیزم انشاءالله 

زایمان کردی بسلامتی

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن