2777
2789
عنوان

خانمایی که نی نیشون پسر بوده و طبیعی زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمم زهراست برا منم دعا کن وسط داد و فریادت حین زایمان اگه یاد ما افتادی....خدا خیرت بده

حتما دعات میکنم زهرا جون. دعام کن ایندفعه واقعا درد زایمان باشه. خیلی دل شکسته ام

خدایاشکرت
سوره انشقاق هم زیاد بخون  شربت زعفران هم رفتنی بخور کمرتو شل میکنه  بعد زایمان هم حتما خ ...

حتما عزیزم. دستت درد نکنه خانمی. انشاالله خدا دلتو شاد کنه

خدایاشکرت
عزیزم همه اون رو یاد میکنم انشاالله خدا دلتو شاد کنه. 

قربونت

فردا بهترین روز زندگیت

من خودم نسبت به زایمان همین حس دارم

هیچ روزی برام بهتر از اون روز نیست 

فردا گل پسر تو بغلت داری به این حرفا فک میکنی ❤️❤️

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
قربونت فردا بهترین روز زندگیت من خودم نسبت به زایمان همین حس دارم هیچ روزی برام بهتر از اون ...

ای جانم عزیزم انشاالله همونجور که دلمو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه. عزیزم😘😘😘😘

خدایاشکرت
ای جانم عزیزم انشاالله همونجور که دلمو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه. عزیزم😘😘😘😘

🌸🌸

پیشاپیش مبارکه 

❤️❤️❤️

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
واسه منم دعا کن ی نی نیمو از دست دادم توروخدا واسم دعا کن نی‌نیمو سالم بغل بگیرمو ۹‌ماهم بسلامت بگذر ...

عزیزم.... انشاالله که به حق حضرت محمد نی نیتو سالم بغل بگیری. 

خدایاشکرت

عزیزم زن داداشj سر زایمان  درد خیلی خفیفی داشت نفهمید درد زایمانه.مامانم بزور بردش چک شه همونجا زایمان کرد بنظر من برو بیمارستان الان اگه زود باشه خودشون برت میگردونن چون بعضی درد خیلی کمی دارن.منم دعا کن