2777
2789

کلا همه چیزمون برعکسه

بقیه دعوا میکنن شب یلدا برن خونه پدرشون یا اونا بیان خونشون من دلم نمیخواد بیان اینجا نه اونا بیان نه خودم برم

حالا این وسط شوهرم ولم نمیکنه میگه به خانوادت بگو شنبه بیان خونه ما شام درست کن و فلان

آخه چرا بیان؟ چیکار واسم کردن که دلم خوش باشه؟ همیشه ی خدا کاری کردن سرم جلو خانواده شوهرم پایین باشه ، بابام ماشین شوهرمو گرفت رفت تصادف کرد آورد انداخت رومون به روی خودش نیاورد ۲۵ میلیون خرج ماشین کردیم مادرشوهرم همش منو میدید میگفت بابات رانندگی بلد نیست ماشین امانت نگیره و فلان ، لنگ پنجاه هزار تومن بودیم بهشون رو زدیم گفتن نداریم فرداش دیدم جلو چشم ما گوشی هشتاد میلیونی برای داداشم خریده

تو بدترین شرایط که شوهرم سنگ کلیه گرفته بود و من یه پام بیمارستان بود یه پام خونه دخترمو نگه نداشتن مامانم میگفت داداشت خوابه نیار اینجا اذیت میکنه و فلان ، تو سرمای زمستون با یه بچه هفت ساله گرسنه و تشنه تو بیمارستان بودم هیچوقت یادم نمیره

حالا بگم پاشید بیایید اینجا که چی؟ اکثرا جمع میشن خونه پدر و مادرا ، اینا تا مارو میبینن میگن ما هیچی نداریم ما بدبختیم ولی داداشمو تو دانشگاه آزاد ثبت نام کردن ، تا الان هم یه کلمه نگفتن شب یلدا بیایید اینجا انگار نه انگار

منم به شوهرم گفتم اگه بخوای دعوتشون کنی من از خونه میرم تو پارک میشینم تا مهمونیت تموم بشه پس بشین سرجات

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر نداری دعوتش کنی خانوادت هرچیم بود به هیچ وجه بدیشونو پیش شوهرت نگو بعدا میزنه توسرت

نه ندارم خیر سرم یدونه دخترم

خونه بابام دوتا کوچه اونورتره آخرین بار یادم نیست کی رفتم فکرشو بکن چون رو نمیدن

من دخترم ۱۶سالشه ازدواج کرد هر مناسبتی براش کادو مگیرم وهرماه حقوق مگیرم چیزی تو جیبی براش واریز مکنم ..خدا شکر پشتش هستم تا زنده ام اینجا خیلی تاپیک خوندم ودردل دخترها خوندم تجربه شد برام همیشه باید به فرزندانمون و خانواده برسیم ..

مهم انسانیت داشته باشی 

خب همیناروبه شوهرت یاداوری کن مرداعجیبن یادشون میره

صدبار گفتم گفته عب نداره از کسی انتظار نداشته باش و فلان

خیلی برام سخته بخدا

طرف فکر میکنه آویزونشیم

نه ندارم خیر سرم یدونه دخترم خونه بابام دوتا کوچه اونورتره آخرین بار یادم نیست کی رفتم فکرشو بکن چون ...

جلو شوهرت کار بدی میکنی خانوادتو خار میکنی!

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اصلا بزارید خودشون دعوتتون کنند ..

دعوت کنن هم نمیرم چرا باید برم؟

وقتی هیچ جا به دردم نخوردن چرا برم بشینم تو خونشون ؟

جلو شوهرت کار بدی میکنی خانوادتو خار میکنی!

من خار نمیکنم خودش داره میبینه رفتارشونو

بعد جالب اینجاست جلو شوهرم همه چیزو میگن مثلاً مامانم میگه ما وقتی دختر بودیم چوپانی میکردیم و....

عقل ندارن کلا

اون پول شام بردار برید کافه یا رستوران هایی که جشن یلدایی میگیرن ،خانواده همسرت کجان؟

خانواده همسرم دختراشونو بیشتر از پسراشون دوس دارن همیشه با اونا هستن مارو دعوت نمیکنن نه مارو نه اون یکی برادر شوهرامو

اون یکی جاریام میرن خونه مادرشون