2777
2789
عنوان

بیاید هر کس یه خلاصه از یه فیلم بگه بقیه حدس بزنن چه فیلمیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 709 پست
یه زنه شوهرش مرده و میخوان به زور بدنش به برادر شوهرش اونم قبول نمیکنه و کافه شوهرش رو راه میندازه ...

کافه ترانزيت

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
فدا مدااااا اونجاش که لغت نامه کشور و تغییر میده هااا خیلی باحاله یا اونجاش که برا اولین بار یاد م ...

واااای پوکیدم عالیهههه😅😅😅🤦‍♀️یا اونجاییش که دانشمندارو که اختراع کردن می گه نمی کشمتون بعد اشاره می کنه سرشونو ببرین😅😅😅😅🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشو حدس بزنین    اینم بهترین فیلمه دنیاس    و خیلی خنده داره  یه دختر ۱۴  ۱۵ سالس   تو روستا زندگی میکنن  بعد اینو مجبور میکنن با یه پسر هیز ۳۴ ساله ازدواج کنه    اینم دوستش نداره هی پسره رو اذیت میکنه   پسره هم هیزه ب پاهای دخترا چشمشو میدوزه اینم بدتر بدش میاد    یه روز که امپرش زده بود بالا میخواست ب زور باهاش رابطه برقرار کنه   که دختره زدش و..... خیللللی خنده داره    تا اینکه دختره تو مدرسه عاشق پسر ۲۳ ساله اینا میشه سر جیگررررررر  لامصب منم عاشقش شده بودم😅😅😅😅بعد اینا با هم صمیمی میشن و دختره یکم ذهنش ازاد میشه    و اخرش یاد نیس چی میشه که دختره پشیمون میشه میاد با همون ۳۴ ساله ادامه میده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
واااای پوکیدم عالیهههه😅😅😅🤦‍♀️یا اونجاییش که دانشمندارو که اختراع کردن می گه نمی کشمتون بعد اشاره ...

اسم فیلمو میگید دوباره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اینو هر کی جواب بده باهوشه

الان یه ادم قوی باید جلوی این در وایسه اون ادم قوی من نیستم چون تو نخواستی من قوی باشم واسه همچین روزی

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

یه دختره که با دوستش ازخونه فرار میکنه و به دوستش میگه از یه نفر حامله س.اخرش معلوم میشه شوهر خواهرش یا درواقع دختر خالش که 20سال ازش بزرگتر بوده باهاش رابطه داشته.اخرشم دختره رو میکشه و جنازه شم میندازه جلو سگا😭

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اینو هر کی جواب بده باهوشه الان یه ادم قوی باید جلوی این در وایسه اون ادم قوی من نیستم چون تو نخواس ...

زیر سقف دودی😀

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌