2777
2789

قبلنم یه نفر همچین تاپیکی زد اما الان عنوان تاپیکش یادم نیس اگر اینجا اومد بدونه من بهش رفرنس میزنم میدونم اون قبلا اولین بار این تاپیکو زده   

موافقید؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر که تو تمام فیلم داره زمین میسابه😑

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اون چه فیلمی بود که چند تا زوج مهمونی دوستانه بود یکیشون شوهرش خیلی بهش گیر میداد بعد تو همون مهمونی متوجه شد زنه بچشو سقط کرده؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

یه دختر تنها و افسرده میخواد با یک دختر دیگه دوست بشه

اما دختره چون اجتماعیه قبول نمیکنه با این دختر افسرده دوست بشه

دختره هم خودکشی میکنه، اما نمیدونه دختره قبل مرگش اونو جادو میکنه 

خارجیه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
اون چه فیلمی بود که چند تا زوج مهمونی دوستانه بود یکیشون شوهرش خیلی بهش گیر میداد بعد تو همون مهمونی ...

سعادت اباد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)